Kada pokušavate na svaki način da smršate, čini vam se kako svaki vaš pokušaj pada u vodu i da sve što radite nema ama baš nikakvog efekta. Lako padate u depresiju misleći kako vašim mukama nikada neće doći kraj i polako se privikavate na činjenicu da će gojaznost i višak kilograma biti problemi koji će vas pratiti čitavog života.

Ali, mi imamo nove trikove uz pomoć kojih ćete lako i bez mnogo muke ustaliti takav režim ishrane da će kilogrami samo padati i padati.

129 Potezi večeri, ključni za mršavljenje

Posle večere, stani!

Večera je obrok koji najviše može da ugoji, a to iz razloga što ga uzimate veoma kasno i u velikim količinama. Potrudite se da večerate što je ranije moguće, da jedete manje porcije i najvažnije: nikako ne idite na spavanje pošto ste večerali. Ukoliko to učinite, ujutru ćete biti kilogram deblji, u to vas uveravamo.

Izaberiti mudro namirnice koje ćete uneti u organizam

Ukoliko ste večerali veoma kasno svakako dolazi u obzir i laka užina, sastavljena isključivo od zdravih namirnica. Ona će vam pomoći da brzo i bez mnogo kalorija napunite stomak, a čak i mnogi nutricionisti predlažu uzimanje što je više moguće užina.

Vaša užina čak može biti voće, koje nema kalorija, a puno je vitamina.

Pripremite organizam za kvalitetan san

Kvalitetan san ne zavisi samo od mesta spavanja već i od načina na koji tretirate svoj organizam. Poradite na njemu i aktivirajte ga, jer ukoliko to ne učinite aktiviraće se alarm koji signalizira višak kilograma.


Violeta Stojanović

Comments