“Thai Spa” je nastao iz želje da približi našem podneblju savršen balans tajlandske filozofije, snagu drevnih terapeutskih veština, lepotu njihovih rituala, kao i tradicionalnu gostoprimljivost i tople osmehe. Tih, prijatan, opuštajući ambijent naših salona u Beogradu i na Zlatiboru, upotpunjen muzikom dalekog istoka, mirisima eteričnih ulja i sveća, probudiće vaša čula i spojiti sa kulturom tog očaravajućeg dalekog sveta.

THAI 13 21 Povodom Dana žena u Thai Spa fantastični popusti

Profesionalni tajlandski terapeuti će vam pružiti autentično iskustvo bazirano na vekovnoj tradiciji lečenja, uz upotrebu najkvalitetnijih prirodnih proizvoda

U  ponudi su tajlandska masaža toplim biljem, aromatičnim uljima, tradicionalna tajlandska masaža, antistres masaža, orijentalna masaža stopala i mnoge druge… Nudimo i posebne anticelulit programe, kao i masaže za trudnice. Holistički tretmani će vam pomoći da svoje telo i um dovedete u stanje ravnoteže i harmonije i tako poboljšate opšte zdravlje, očuvate gipkost i vitalnost.

U svom omiljenom kutku “Thai Spa” uživajte u 20 odsto popusta na sve masaže, kao i na tog dana kupljene vaučere za ženske osobe. Ulepšajte dan sebi ili osobi koju volite. Učinite za sebe nešto više i nešto lepše. Srećan Osmi mart.

Posetite Thai Spa kao i naš Beauty vodič

Comments