4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Pletenice – devojčice znaju zašto. Proteklih godina i devojke znaju zašto. Nekada su nam mame i bake pravile pletenice, najviše iz razloga da nam se kosa ne bi umrsila ili da nam ne bi smetala u igri. Te pletenice su bile one uobičajene – podeliti kosu u tri dela i isplesti jedan preko drugog. Ovih dana, pletenice su se vratile u modu. Viđamo ih na crvenom tepihu, ali i na modnim pistama. Pored obične, tu su i “riblja kost” (u svetu poznatija kao “francuska pletenica”), holandska, “klasje” pletenica, kao i neke malo složenije, za koje treba samo više vežbanja – četvorodelna ili petodelna.

Slika 14 Povratak pletenica Slika 23 Povratak pletenica

Smatra se da su ih Indijanci izmislili da bi upleli svoju dugu crnu kosu, koja bi padala sa strane ili po leđima. Najverovatnije su kasnije u raznim delovima sveta nastale ostale vrste i podvrste ovih frizura. Praktične su za letnje vrućine, spas u situacijama kada nemate vremena da operete kosu i da se isfenirate, a sa njima ćete u svakoj prilici izgledati ženstveno i romantično. Jedna od poznatijih, pored obične je i već pomenuta “riblja kost”.

Slika 33 Povratak pletenica

Mnogi frizeri se suočavaju sa zahtevima da naprave pletenice identične kao i kod neke poznate zvezdice, koja je ponosno svoju frizuru “prošetala” crvenim tepihom. Kratka ili duga kosa, svi znamo da veličina nije bitna, pa ni za pletenicu.

Untitled 12 Povratak pletenica

Po ugledu na njih, ni kreatori ne zaostaju, makar ne njihovi frizeri, pa su na modnoj pisti uz neke kreacije predstavljene i pletenice kao must have.

Untitled 2 Povratak pletenica

Leto je vreme kada se prave frizure, pa mnoge devojke zanima kako da nauče da prave neke od njih. Uz priloženi video, možete vrlo lako naučiti kako da pravite “klasje” pletenicu, koja ide uz svaki Vaš izgled, dnevni ili večernji, bez obzira da li krećete na plažu, u kancelariju, na neku otmenu večeru ili na ludu žurku.

Slika 10 Povratak pletenica
Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Editors choice