Oralni seks je dobra predigra, ali ponekad je oral glavna stvar u seksu – ako tako lakše doživljavate orgazam. Isprobajte neke poze, ne samo da biste pronašli onu koja vam najviše odgovara, nego i da se malo poigrate, smenjujući se u dominaciji. U ovim pozama nameštaj igra značajnu ulogu, pa ako nemate krevete koji svojom visinom odgovaraju prikazanim pozama, moraćete da budete maštovitiji od predloženog.

Kleknite iznad njegove glave, tako da mu budete dovoljno blizu lica, a da mu ostavite malo manevarskog prostora. Muškarci često vole da pružaju oralno zadovoljstvo baš u ovoj pozi, u kojoj je vaša dominacija potpuna.

oralni seks poze 9 poza za tvoje i njegovo oralno zadovoljstvo

Okrenite mu se, kao za doggy, tako da može da vam priđe otpozadi. Naročito je zgodno ako volite analnu stimulaciju jezikom.

oralni seks poze1 9 poza za tvoje i njegovo oralno zadovoljstvo

Varijanta 69, u kojoj glavnu ulogu ima kauč – ovo neće biti zgodno ako ste suviše dugački, ili ako kauč nije dovoljno komforan. Ni na crtežu ne izgleda kao da imaju dobar oslonac, njegova glava je u vazduhu, kao i njena zadnjica. U svakom slučaju, možda vas vaš kauč inspiriše na neku zgodniju varijantu.

oralni seks poze2 9 poza za tvoje i njegovo oralno zadovoljstvo
Comments