Bob frizure se iznova i iznova vraćaju u modu, i taman kada pomislimo da je sada trenutak u kom ćemo pustiti kose i uživati u njihovoj dužini – pojavi se neka prelepa devojka sa efektnom bob frizurom, i mi odmah zakazujemo frizera! Ne vredi, kada vidite kako neko ume da iznese bob frizuru koja savršeno uokviruje lice i ističe njegov oblik, a pritom je veoma neobuzdana i šik – priča je odmah gotova. Zato, ako ste raspoložene na promenu početkom ove 2021. godine, a niste sigurne kako biste se tačno ošišale – evo nekoliko sjajnih predloga bob frizura koji će vas sigurno inspirisati!

Retro bob sa puno volumena

Retro voluminozne frizure se definitivno vraćaju u modu u ovoj godini, pa tako među njima i jedinstveni bob sa talasima i razdeljkom na stranu – koji će se pre svega istaći svojim neverovatnim volumenom! Ova frizura najbolje će stajati onim devojkama sa prirodno gustom, jakom i talasastom kosom, ali nije nemoguće da je kreiraju ni one devojke sa ravnijom ili nežnijom kosom. Uz malo laka za kosu i pažljivog tapiranja – sve je moguće!

Platinastoplavi urbani bob

Platinastoplava kosa jeste veoma zahtevna za održavanje, ali zato uvek neverovatno izgleda i za njom se okreću pogledi. A još kada platinastoplavu kosu ošišate na bob dužinu i date joj teksturu stepenovanjem – bićete osoba koja će svima sigurno zapasti za oko. Ova frizura apsolutno čini da želimo da odemo kod frizera sada i odmah, a samo pazite kada se za nju odlučite, jer bi trebalo intenzivno da je negujete nakon tretmana farbanja.

French girl bob sa šiškama

Svi znamo da su Francuskinje najšarmantnije žene na svetu, a njima bob frizure jednostavno neodoljivo stoje. Ukoliko želite da nosite bob kao Francuskinja, neka on bude prirodan, spontan i dužine taman do ispod brade, i neka bude sa kratkim i rastresitim šiškama. Ovo je ulitmativni cool girl bob, koji će učiniti da se osećate romantično ali i urbano.

Bob zalizan iza ušiju 

Bob frizura je veoma pogodna za stilizovanje i možete je nositi na više načina, bez obzira na to što je kratka. Ove godine biće aktuelno nositi je na elegantan način, blago zalizanu i stavljenu iza ušiju – što će staviti akcenat na vaše lice i eventualno na nakit koji biste nosile, ukoliko volite da nosite nakit. Ovo je jednostavan i brz način da postignete trendy frizuru koja će odlično izgledati u svakoj prilici.

Comments