Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Pozitivne ili negativne misli:  Ma misli šta hoćeš, ali učini nešto

Pozitivne ili negativne misli: Ma misli šta hoćeš, ali učini nešto

1/2

Pozitivnost ne može da bude jača od negativnosti i obrnuto. Tojest, može, ali onda nema ravnoteže. Suština je u balansu. Ne možete se ratosiljati takozvane negativne energije i zadržati pozitivnu, jer ćete se pokvariti, kao i u obrnutom slučaju. Energija koja kruži kroz naše telo (prožimajući našu dušu, emocije, psihu, svest i nesvest) polarizovana je poput baterije.

Glava je plus, stopala minus. Gornji deo tela je pozitivno polarizovan, donji negativno. Naravno, pošto stvari nikad nisu baš toliko proste, postoji još i bočna polarizacija – kod muškaraca je desna strana pozitivna, a kod žena leva, kao i seksualna – muški polni organi su plus, a ženski minus. A i to je samo uprošćena slika, koliko da zamislimo šematski prikaz, da bismo lakše shvatili da pozitivno ne postoji nezavisno od negativnog.

Teror pozitiviteta u popularnoj psihologiji i cinično razrešenje u negativnom mišljenju, ponudio je Aleksej Kišjuhas u ovom tekstu.

Polovične istine su opasne. Gore nego laži. Jer su tako ubedljive. Zvuče pametno, razumno, logično, duhovito. Ali pola je pola. Nije celo. Negativna polovina, namećući sebe kao istinu, jednako je opasna kao i pozitivna.

Misli jesu moćne. Mozak je nezakočeno oružje u rukama nedoraslog čovečanstva, koje misli da je ruski rulet jedna baš uzbudljiva i zabavna igra.

Misli su meci, ispaljeni nasumično, koji imaju nezgodnu naviku da se vraćaju kao bumerang.

Šta ćeš misliti? Pozitivno? Kako je čaša do pola puna, kako ti to možeš i kako će sve biti u redu? Negativno? Kako je ionako sve besmisleno, kako smrt svakako čeka na kraju, kako je „život pun tuge, samoće i patnje, a onda se završi prebrzo“?

Pozitivne ili negativne misli Ma misli šta hoćeš ali učini nešto1 Pozitivne ili negativne misli:  Ma misli šta hoćeš, ali učini nešto

Ah, ali zašto pucati, ako ne razumeš svojstvo metaka i ne znaš u šta ciljaš?

Možeš li da razmišliš o tome kako bi bilo otrežnjujuće, umirujuće i lekovito, da malo ne razmišljaš? Da možda možeš putem tišine da shvatiš svojstvo misli i da ih uperiš tamo gde želiš, znajući pri tom šta hoćeš da postigneš?

Možeš li da prestaneš da misliš?

Editors choice