Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Pozitivno privlači pozitivno

Pozitivno privlači pozitivno

Mislite i govorite jezikom pozitivnosti. Buda (Buddha) je zagovornik teze da “ono što smo postigli rezultat je onoga o čemu smo mislili”. Negativnost je opasan saputnik! Ne ostavlja prostor za izmenu i najmanji problem produbljuje i čini ga glomaznijim, a na njega doda još stotine “bezazlenih” gluposti koje mogu udruženim snagama da izazovu energetski kolaps.

Negativni ljudi su nalik energetskim vampirima: kradu volju, seju štetno seme na poljima pogodnim za sreću i uspeh. Negativne misli su daleko moćnije i zaraznije, zato treba što više pozitivnih imati u rezervoarima. Svaki put kada vas opsednu misli koje vam kradu volju, snagu da ustanete iz kreveta, koncentraciju, pomislite na trenutak zašto zapravo mislite o tome, kolika je realna vrednost tih misli i hoće li vam to pomoći? U većini slučajeva – odgovor je jasan – trošim vreme na ove sulude misli koje ne služe ničemu.

Naša majušna energija delić je beskonačnog energetskog prostranstva, a u skladu sa zakonom privlačenja, sve što želimo snagom misli možemo privući, bitan je samo fokus. Misli su kao motori koji pokreću život u pravom ili pogrešnom smeru.

“Sami se morate promeniti onako kako želite da se promeni svet.” – Mahatma Gandi (Mahatma Gandhi).

Čovek je kao i magnet – privlači “namagnetisane” ljude, ideje, projekte, izazove, zdravstvena i psihološka stanja, ali i probleme, prepreke. “Kad donesete odluku, čitav se svemir uroti da bi je ostvario.” – Ralf Emerson (Ralph Emerson).

slika139 Pozitivno privlači pozitivno

Ja sam ono što mislim

Stručnjaci iz domena psihologije tvrde da ništa nije važnije od toga da se dobro osećate, da blistate u svakom mraku, da ga “oduvate” svetlošću svog duha. Daleko smo moćniji od onoga što mislimo. Setite se samo kako ste kao deca lupkali guzom, kolenima o pod, briznuli u plač, pre svega jer ste uplašeni u tom trenutku, a onda bi doletela mama, “poljubila da prođe” i igra se istog trenutka nastavlja. Kada u nama deca zadremaju, sve mnogo teže podnosimo. Dozvolite sebi da svaki bol u vama isceli neko voljeno biće, dajte mu dozvolu da vas pita gde boli i neka slobodno poljubi da prođe. I uspeće.

Kad želite dobićete, samo se naoružajte municijom discipline, predanosti, odlučnosti i strasti. Morate se uskladiti s onim što tražite.

“To je radost, to je poštovanje, to je osećaj strasti. Kad očajavate, plašite se ili ljutite, to su snažni pokazatelji da ovog trenutka niste u skladu s onim što tražite.” – Ester Hiks (Esther Hicks)

I zapamtite, ništa nije uzaludno, a ponajmanje je slučajno, a evo snažne poluge za početak: “Ako ste dovoljno hrabri da započnete, tada ste dovoljno hrabri i da uspete.” – David Viskot (David Viscott)

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.


Jelena Pavlović – dete i čovek, PR, pisac, autor romana “Tajne robotovog mozga”, “Mladost pod oklopom”, suvlasnik kragujevačkog portala Prava priča. Istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Editors choice