Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Osnivač najpopularnijeg časopisa za muškarce “Playboy”, Hju Hefner (Hugh M. Hefner), ne prestaje da iznenađuje. Ovaj osamdesetogodišnji osnivač “Playboy” carstva između ostalog je poznat po tome što ga svakodnevno okružuje nekoliko plavokosih lepotica koje sa njim žive u poznatoj vili. Muškarci širom sveta još od 1953. godine uživaju u čarima ženske lepote, a prva devojka koja se pojavila na duplerici ovog magazina je zavodnica Merilin Monro (Marilyn Monro).

Iako je u današnje vreme slikanje za “Playboy” postalo stvar prestiža, postoje neke poznate dame koje su poželele da se obnaže, ali su na iznenađenje mnogih, odbijene.

156 Poznate dame koje je Playboy odbio

Čovek koji zna šta želi, a šta ne

Pevačica i modni dizajner Keli Ozborn (Kelly Osbourne) još 2006. godine poželela je da se obnaži za “Playboy” uz molbu da se njene grudi malo povećaju u Photoshopu, jer nije zadovoljna veličinom. Hefner ju je ubrzo odbio uz odgovor da to nije moguće, jer oni ne koriste Photoshop.

Jedna od devojaka Hefnera, koja je nekoliko godina živela sa njim, Bridžet Markvardt (Bridget Marquardt), ima sve kvalitete da bude jedna od “Playboy” devojaka. Međutim, Hef ne deli mišljenje mnogih, i ona nije uspela da sebi otvori vrata do naslovnice.

232 Poznate dame koje je Playboy odbio

One su ipak uspele da se nađu na duplerici

Među odbijenim plavušama je i pevačica Britni Spirs (Britney Spears). Ona nije u potpunosti odbijena, ali je stavljena ne “čekanje”. Hef je poručio da bi je vrlo rado video u “Playboy”-u, ali tek kad popravi svoje ponašanje i vrati se na pravi put.

Glumica i televizijsko lice Odrina Patridž (Audrina Patridge) je takođe među njima. Ona je svoje razgolićene fotografije poslala “Playboy”-u, ali oni nisu želeli da ih objave.

Još jedna dama koja je poželela da se slika za “Playboy” je i majka osmoro dece Kejt Goselin (Kate Gosselin). Ona je javnosti poznata po rijaliti emisiji “Kejt i osmoro dece” (Kate plus Eight) i po učešću u šouu “Ples sa zvezdama” (Dancing with the Stars). Hefner ju je odbio na veoma grub način, rekavši joj da neće moći da se slika za njegov magazin, jer mu nije jasno zašto je ona poznata.

Izvori fotografija: people.zap2it.com, vegasnews.com, ibtimes.com


Aleksandra Dejanović je studentkinja novinarstva, uvek nasmejana i pozitivna. Obožava kafenisanje sa prijateljima i čvrsto veruje da se sve dešava sa razlogom.

Editors choice