Ukoliko vas interesuju kristali, isceljenje energijom i spiritualnost – vrlo je moguće da ste se već susreli sa mesečevom vodom. Ipak, ako kao i ja o kristalima imate površno znanje (uz volju da saznate više), ali posedujete Moon aplikaciju i pratite mesečeve mene jer osećate uticaj meseca na svoje raspoloženje, imamo vesti za vas. Mesečeva voda trenutno je u trendu, a njome su opsednute čak i poznate ličnosti poput Viktorije Bekam. Viktorija je veliki fan Moon Mist mesečeve vodice koju je kreirao (odnosno bolje reći, brendirao), Paolo Lai, kvalifikovani refleksolog, a mi ćemo vam u nastavku otkriti šta je to mesečeva voda, čemu ona zapravo služi i kako je možete kreirati i u kućnim uslovima. Spremite se na spiritualno putovanje koje će vam doneti pozitivnu i isceljujuću energiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LLEMERCÍ SPACE (@llemerci)

Šta je mesečeva voda?

Mesečeva voda je najjednostavnije rečeno – voda koja je napunjena energijom meseca. Za dodatne benefite, u ovu vodu možete dodati kristale koji se takođe mogu energetski napuniti, a u odnosu na energiju koju priželjkujete trebalo bi da odaberete tip kristala. Energija rozenkvarca pomaže vam pri onome za čime žudi vaše srce, energija tirkiza pogodna je za isceljenje, ametist će vam doneti san, safir mudrost, a nije preporučljivo više kristala istovremeno kombinovati sa mesečevom vodom. Takođe, pre nego što vodu ostavite na mesečini kako bi se ispunila energijom, možete da je “blagoslovite” namerom ili željama ili da iskoristite momenat tokom večeri da uz nju meditirate i izgovorite reči afirmacije.

Koja lunarna faza je najbolja za kreiranje mesečeve vode?

Svaka lunarna faza ima svoje prednosti, a u zavisnosti od toga što vam je potrebno – birate mesečevu fazu za vreme koje ćete vodu ispuniti energijom. Mladi mesec je pogodan za nove početke, kada bi trebalo da energiju unesete u nameru da započnete neki novi projekat ili novu fazu života u bilo kom smislu. Sa druge strane, pun mesec obeležava kraj lunarnog ciklusa, i njegova energija bi trebalo da vam pripomogne pri otpuštanju starih navika i obrazaca, koji vam više nisu potrebni. Pre kreiranja svoje jedinstvene mesečeve vode dobro razmislite o onome što vam je potrebno i vodite se time. Sačekajte ciklus koji vam odgovara i ne žurite – za najbolji i željeni efekat.

Comments