Koji su benefiti mesečeve vode?

Mesečeva voda usmerava lunarnu energiju na naše emocije i duh, a uz pomoć mesečeve vode možemo se energentski isceliti i preporoditi. Što pre naučimo da u svrhu ličnog isceljenja koristimo energiju meseca, to ćemo više i ranije biti u boljem dosluhu sa svojim unutrašnjim bićem. Osećaćemo se kao jedno sa svetom i bićemo svesniji sebe i svoje povezanosti sa univerzumom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LLEMERCÍ SPACE (@llemerci)

Kako se i za šta koristi mesečeva voda?

Mesečevu vodu punite preko noći, i nakon jedne noći ona je energetski napunjena. Nakon što se napunila energijom, mesečevu vodu možete korisiti u različite svrhe. U njoj se možete okupati, možete je iskoristiti za čišćenje prostora u kome živite, možete je iskoristiti za umivanje u okviru svoje skincare rutine, a ukoliko ste vodu koja je adekvatna za piće stavili da se napuni energijom – možete je i popiti. Takođe, možete je koristiti u okviru spiritualnog ili meditativnog rituala, sve u zavisnosti od ličnih potreba i onoga na šta želite da se trenutno fokusirate u svom životu.

Sa čime mogu kombinovati mesečevu vodu?

Mesečeva voda može biti bez ikakvih dodataka, ali u nju možete dodati nekoliko različitih prirodnih sastojaka ili pak kristale. Možete dodati prirodna, esencijalna eterična ulja, kao i himalajsku so koja je dobra za očuvanje mesečevog eliksira.

Naslovna fotografija: instagram.com/llemerci

Jovana Pantić

Comments