Ovih dana, voda Jana je izvor inspiracije i pokretanja na promene i činjenje dobrih dela. Veliki broj naših sugrađana, osoba iz javnog života i predstavnika medija okupio se kako bi podržali predstavljanje nove priče o “Izvoru inspiracije” i jedinstvenoj vodi Jana, čija svaka bočica krije svoju motivacionu poruku. Cilj kampanje “Jana, voda sa porukom” jeste da svojim primerom pokaže da uvek možemo pronaći pravi način da pokrenemo pozitivne promene u životu. Svaka naša mala promena je jedan veliki korak u promeni našeg sveta u lepše i bolje mesto. Uz slogan “Dobro se dobrim vraća!”, Jana je poručila svima da je upravo sada pravi trenutak za promene.

Jana voda s porukom Poznati delili Jana poruke

Jana - voda s porukom

Predstavljena kampanja ima humanitarni karakter, a prvi u nizu projekata kojima će Jana pomoći je “Imam jednu želju”, u organizaciji Udruženja NURDOR (nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka). Slušajući dečije želje, Jana svojim pozitivnim porukama želi da uveseli ove mališane i nagradi hrabrost i volju koju ovi mladi heroji imaju. Ovo je jedan od prvih humanitarnih ciljeva, jer Janina priča o dobrim delima je tek počela!

I vi možete da pomognete i budete deo priče koju je Jana voda pokrenula, jer svako ko poseti web adresu www.vodasporukom.com, ostavi svoju poruku koja ga pokreće i motiviše, a zatim je i podeli na svojih profila na društvenim mrežama, dopunio je bočicu Jane jednom kapljicom. Deljenjem poruka, sakupljaju se kapljice i virtuelna boca se puni, a kada se napuni do vrha, Jana će ponovo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Poznati1 Poznati delili Jana poruke

Poznati koji su učestvovali u akciji

Humanitarnoj akciji sakupljanja kapljica, priključile su se mnoge poznate ličnosti poput Marije Kilibarde, Ognjena Amidžića, Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Željka i Jovane Joksimović, Dragana Jovanovića i Branke Pujić, Nataše i Kristine Bekvalac, Vlade Stanojevića, Bojane Ordinačev, Ognjena Kajganića i Ivane Đerisilo i mnogih drugih.

Osim što su iskoristili šansu da sa svojim prijateljima i obožavaocima podele omiljenu Jana poruku, poznati su se složili u jednom – svakome su potrebni pokretači poput vode i inspiracije.

Iva Balent sa zvanicama Poznati delili Jana poruke

Iva Balent sa zvanicama

Kristina Bekvalac Poznati delili Jana poruke

Kristina Bekvalac

Lepa Brena Poznati delili Jana poruke

Lepa Brena

Natasa Bekvalac Poznati delili Jana poruke

Nataša Bekvalac

Comments