Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

U nedelju 6. septembra, na beogradskom Ušću, održana je četvrta po redu We Run Belgrade trka, koja je na jednom mestu okupila veliki broj trkača. Preko 8000 učesnika pretrčalo je zadate kilometre sa ciljem testiranja sopstvenih mogućnosti, kao i promovisanja gradskog trčanja.

Ove godine je We Run trka po mnogo čemu bila jedinstvena, i ne samo da je okupila rekordno veliki broj trkača, već im je i pružila mogućnost da trče trasu od 5 ili od 10 kilometara, u zavisnosti od njihove kondicije i spremnosti.

slika 3 Poznati na We Run Belgrade trci

Čast da otvore ovu prestižnu Nike trku, imali su naši trofejni sportisti, kajakašica Milica Starović i atletičar Emir Bekrić, koji nisu krili oduševljenje što su deo ovako velikog trkačkog spektakla i što doprinose važnom cilju, promovisanju sporta.Veliki broj poznatih ličnosti iz sveta filma, muzike i politike je podržao ovu akciju kompanije Nike i na taj način doprineo razvoju trkačke tradicije u našoj zemlji.

Kapije Nike grada otvorile su se već u 9 časova i veliki broj trkača počeo je da pristiže, kako bi testirali svoju kondiciju još jednom pred trku u Zoom Lab-u, zagrejali se sa profesionalnim trenerima iz Nike+ Training Club-a ili se opustili u Chill i Beauty delu. Domaćini i voditelji We Run trke bili su Una Senić i Aleksandar Radojičić koji su se pobrinuli za dobro raspoloženje svih prisutnih.

Pobednici velike We Run Belgrade 2015 trke koji su trčali trasu od 10 kilometara su: Kipruto Stanley koji je 10 kilometara pretrčao za 00:31:10, Živanović Darko 00:31:21, Stolić Saša 00:31:35, dok je najbrža dama u trci od 10 kilometara bila Jevtić Olivera sa vremenom 00:34:09.

Najbolji u trci od 5 kilometara bili su Marko Ničić sa vremenom 00:15:36 i Stolić Sonja koja je 5 kilometara pretrčala za 00:17:27.

Milica Starovic Emir Bekric Una Senic i Aleksandar Radojicic Poznati na We Run Belgrade trci Nikola Rokvic i Bojana Barovic Poznati na We Run Belgrade trci Nikolija Poznati na We Run Belgrade trci Ognjen Kajganic i Ivana Djerisilo Poznati na We Run Belgrade trci Tamara Dragicevic Poznati na We Run Belgrade trci Vlada Vuksanovic Poznati na We Run Belgrade trci

“We Run Belgrade je ove godine nadmašio sva naša očekivanja, i sama činjenica da je preko 8000 ljudi bilo deo jednog ovako velikog projekta, daje nam za pravo da kažemo da Beograd definitivno jeste važna trkačka destinacija na globalnoj mapi, I da ćemo i u narednom periodu nastaviti da gajimo trčanje kao deo naše svakodnevnice”, izjavila je regionalna brand menadzerka kompanije Nike, Jelena Stojanović.

Editors choice