Samo za smele i odvažne devojke koje su spremne da načine sledeće korake. Skupila si hrabrost da ga pozoveš na sastanak. Sve je bilo po planu i nisi ni u najluđim snovima pomislila da bi taj susret mogao da se dogodi. I sada, kada je sve prošlo super, šta dalje, pitaš se.

Odredi datum

Svaki sledeći korak je neizvestan, zato što nisi sigurna kakav si utisak ostavila na njega. Ako ga pitaš da ponovite susret i kažeš to bez tačnog zakazivanja sastanka, možda i pomisli da je tvoj predlog bio usput i deo neobaveznog ćaskanja. Suoči se sa strašnim sudom i naočigled brojnih obaveza izdvoji dan samo za njega, a on će to uvideti i, verujem, krenuti u tvom smeru. Još jedan savet, ne odugovlači to upoznavanje. Razmaci između sastanaka neka budu što manji, da mu ne bi izlazila iz glave. To je stvarno nepotrebno kada su dvoje na početku zabavljanja.

Izaberi nešto što oboje volite da radite

Devojke, jeste da ste vi pokrenule celu priču, ali ipak se i on malo pita. Udovoljite mu toliko da mesto na kom izlazite bude po zajedničkom ukusu, bila to večera ili film. Nađite zajednički jezik i držite se toga. Recept koji uvek upali kod muškaraca.

Budi samopouzdana, jer rekao je “da”

Nema razloga za strah, ako je na tvoj poziv odgovorio potvrdno i ako je zainteresovan za tebe podjednako kao ti za njega. Osećaj se kao kraljica, jer je to svaka žena koja smuva muškarca.

Spremi se za sastanak

Haljina je prva i jedina opcija, ako je večera u pitanju. Tako ženstvena i neka bude dovoljno dugačka da ostavi utisak prave dame. Oblačenje je veoma bitno kada je prvi sastanak u pitanju. Tako muškarac stiče utisak o ženi. Ukoliko je previše dubok dekolte, mora da je laka, ako je previše zakopčana, odmah pomišlja: “mora da je došla iz manastira”. I da, ako idete na jahanje, sigurno da haljina ne dolazi u obzir.

Slika 1106 Pozvala si ga na dejt, šta dalje?

Samouvereno ću ga pitati da izađemo

Ne govori svojim drugaricama odmah

Koliko god da su super, ipak nek sačekaju na novosti. Imajte u vidu to da ne znate ishod i šta ako nešto krene naopako? Ne stavljajte taj novi odnos sa muškarcem na prvo mesto, jer to ume da stvori nepotrebne teme za razgovor i ljubomoru.

Bez stresa, ako te ne pozove odmah

Bili ste na sastanku, a njega nema. Čekaš uveče da te pozove, ujutru opet ništa, popodne već uključuješ alarm i misliš kako si ostavila jako loš utisak. Ne razmišljaj tako, zabrini se ako ne dođe na sledeći sastanak.

Posle sastanka ga ne zovi na telefon

Šta posle sastanka? Ne dozvoli da pomisli da ludiš zbog njega i da jedva čekaš da ga vidiš ponovo. Neka je sve to istina, ali ne mora da ima odmah na početku takvu sliku o tebi, jer muškarci to umeju lako da iskoriste.

Na kraju, možda se sav ovaj trud isplati i dobijete baš ovakve momente:

Slika 279 Pozvala si ga na dejt, šta dalje?

Trenuci za pamćenje


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments