Prada je jedna od kultnih modnih kuća današnjice i prepoznatljivo ime u istoriji mode. Generacije koje su nasledile njenog osnivača Maria Pradu i tokom godina stajale iza ovog modnog brenda, uvek su težile da budu inovativne – ali i da održe klasičan, sofisticirani Prada stil. Kuća Prada je neprikosnovenim komadima i nezaboravnim kolekcijama dokazala svoju istrajnost i jasno stavila do znanja zašto je i dan-danas tu, više od 100 godina nakon svog osnivanja. 

Paradoxe BTS Visual 08 Full1 Ženstven, upadljiv jesenji must have Prada Paradoxe

Brend Prada oduvek je težio ka tome da inspiriše žene da budu svoje, što se naročito može primetiti tokom kreativnog vođstva sjajne modne dizajnerke Miuccie Prade. Kao žena i kreativna direktorka, Miuccia je i sama simbol inspirativne žene – a njena vizija utkana je u svaki segment onoga što ova modna kuća predstavlja. Upravo u ovoj viziji leži i poruka novog parfema Prada Paradoxe, koji slavi višedimenzionalnu introspekciju i izraz koji se stalno razvija – žena koja nikad nije ista, ali je uvek beskompromisno svoja. Prada Paradoxe je miris nedefinisane žene koji se odmah prepoznaje.

Oslanjajući se na žensku eleganciju i jedinstvenost, Prada je stvorila ženstveni parfem cvetnog mirisa s daškom ćilibara, koji je prigrlio paradokse iconic sastojaka, kako bi otkrio nove mirisne senzacije. 

prada paradoxe still life range 3 bottles 1 1x1 rgb dmi image na no cta 2 Ženstven, upadljiv jesenji must have Prada Paradoxe

Otkrijte vanvremenske mirisne note

Prada Paradoxe poziva vas da pomoću kultnih sastojaka iskusite potpuno nove čulne doživljaje, koji ujedinjuju vanvremenost i avangardu, prirodu i inovaciju. Mirisne note ovog parfema iznova definišu intenzivnu ženstvenu senzualnost kroz kontrast različitih izražaja.

Gornje note parfema čine srž kalabrijskog bergamota, esencija mandarine i nota kruške. Srednje note su posvećene esenciji gorke naranže i pupoljka gorke narandže, kao i apsolutu srca cveta tuniske narandže, i apsolutu arapskog jasmina, dok su osnovne note ovog mirisa nota ćilibara (Ambrofix™), laoska benzoinska smola, ekstrakt premium bourbon-vanile s Madagaskara, kao i nota belog mošusa (Serenolide™).

Paradoxe BTS Visual 10 Full Ženstven, upadljiv jesenji must have Prada Paradoxe

Dominantne note gorke narandže i jasmina, vanvremenski cvetni tonovi buketa belog cveća koje kontriraju avangardnoj prepoznatljivoj aromi ćilibara i belog mošusa, spajaju se kako bi se stvorio intiman i dugotrajan trag parfema kojim vlada živahna toplina. Nanošenjem ovih kontrasnih mirisa oslobodićete vašu mističnost i pokazati sofisticiranost koja zaustavlja vreme.

Neočekivana nota biološki prerađenog ćilibara, koja se obično stavlja u muške mirise, na inovativan način je stvorila moćnu i autentičnu drvenastu notu ambergrisa. Jedna od  najprepoznatljivijih aroma na svetu je i beli mošus, novi i revolucionarni molekul mošusa, koji inovativnim intenzitetom ostavlja prepoznatljiv, ali intiman trag. Prada Paradoxe ovim mirisima asocira na otkrivanje novih strana vaše ličnosti, uz koje možete biti istovremeno nežne, senzualne, vatrene i krhke. 

 
Paradoxe BTS Visual 06 Full Ženstven, upadljiv jesenji must have Prada Paradoxe

Doživite luksuzno Prada iskustvo

Kada pomislite na Pradu, pomislite na luksuz. Bočica mirisa Prada Paradoxe predstavlja vid reinterpretacije najprepoznatljivijeg “koda” Kuće Prada – njen trougaoni amblem. Nadahnuće izvornim logotipom brenda Prada čini ovu bočicu bezvremenskim komadom. Bočica je sada minimalistička i luksuzna, stoji nakoso, ali čvrsto, te će vaš prostor oplemeniti luksuzom i sofisticiranošću poput muzejske postavke iz sveta mode. Bočica je ženstvena, ali upadljiva i odmah prepoznatljiva, prikazujući ikonični Prada logotip na delikatnoj koralnoružičastoj pozadini, zajedno sa zlatnom pumpicom na vrhu s grbom brenda koju dopunjava zlatni logotip na crnom čepu.

prada paradoxe still life closeup bottle 8 1x1 rgb dmi image na no cta 1 Ženstven, upadljiv jesenji must have Prada Paradoxe
prada paradoxe still life closeup bottle 3 1x1 rgb dmi image na no cta 2 Ženstven, upadljiv jesenji must have Prada Paradoxe

Kutija brenda je sama po sebi takođe predmet vredan pažnje. Na njoj se može videti izrezbareni uzorak koji podseća na prepoznatljiv uzorak ikonične Saffiano kože brenda Prada. Izrezani trouglasti logotip na vrhu kutije objedinjuje funkciju i oblik, omogućavajući jednostavno otvaranje pakovanja. 

Prada u koraku s vremenom

Održivost je u savremenom dobu tema koja je za sve nas podjednako važna. Živimo na planeti koju svi mi delimo, i prema kojoj treba da se ophodimo kao prema svom telu – s ljubavlju i pažnjom. 

Kutija Prada Paradoxe parfema može se reciklirati, a to se odnosi i na kutiju i na bočicu. Staklene bočice su osmišljene tako da se što više smanji težina i količina stakla, a kutije imaju sertifikat FSC™ MIX, koji osigurava da se papir i karton upotrebljavaju na održiv način. 

prada paradoxe 2 full 50ml bottles refill 1x1 rgb dmi image na no cta 1 Ženstven, upadljiv jesenji must have Prada Paradoxe

Isto tako, svi parfemi iz linije Prada Paradoxe mogu se iznova puniti, čime se osigurava štednja materijala za ambalažu. Jedna bočica mirisa od 50 ml i bočica od 100 ml doprinose smanjenju upotrebe ukupnih materijala za 40% u odnosu na tri bočice mirisa Prada Paradoxe od 50 ml. To uključuje 29% stakla, 67% metala, 46% plastike i 39 % kartona.

Na kutiji Prada Paradoxe mirisa se može pronaći i QR kod, takođe u silueti klasičnog trouglastog logotipa, koji poziva kupce na istraživanje i otkrivanje mirisa Prada Paradoxe, što uključuje proširenu stvarnost, filtere i uvide u dešavanja iza kulisa brenda Prada.

Emma Watson je Prada Paradoxe

Britanska glumica i aktivistkinja za ženska prava Emma Watson, uz koju su mnogi odrasli i volimo je do današnjeg dana, predstavlja oličenje ženskog ideala brenda Prada. Upravo ona je smatrana predstavnicom moderne ženstvenosti koja ispisuje nova pravila, za nove generacije. Mlada glumica istakla se i kao jedna od 100 najuticajnijih ljudi časopisa Time, a njen rad u ulozi UN-ove ambasadorke i njen otvoreni femimnizam nadopunjuju njen nagrađivani rad.

4X5 01 scaled Ženstven, upadljiv jesenji must have Prada Paradoxe
4X5 06 Ženstven, upadljiv jesenji must have Prada Paradoxe

Budite odvažne i slobodne. Ispoljite svoju autentičnost uz Prada Paradoxe tako što ćete ostaviti trag gde god da se pojavite. Budite Paradoxe. Birajte Pradu.

Novi Prada Paradoxe parfem dostupan je na Jasmin veb-sajtu od 26. avgusta u bočicama od tri veličine – 30ml, 50ml i 100ml koja se može dopuniti prilikom potrošnje. 

Comments