Ako želite da ljudi primete vaš crveni karmin na usnama, ali ne i na zubima, potrudite se da višak karmina otklonite maramicom tako što ćete napraviti nekoliko otisaka usana. A pomaže i stari trik sa palcem – usta oblikujte u slovo O i prstom skinite višak sa unutrašnjih ivica usana. Ne zaboravite da posle operete ruke!

crveni ruz Pravila za nošenje crvenog karmina

I, kad smo već kod zuba, ne moram da napominjem da ih je potrebno lepo oprati i istrljati, bilo bi dobro nekom pastom za izbeljivanje, jer karmin ne izgleda lepo na zubima požutelim od kafe i cigareta.

Za kraj, uskladite karmin sa ostatkom šminke. Znači, naglašene usne – nenaglašene oči. Maskara i ajlajner će biti sasvim dovoljni. Ne roze rumenilo i ne previše tamne senke. I još jedno ne – pretamni puder! Uvek koristite puder koji odgovara vašem prirodnom tenu, bez obzira da li nosite crveni karmin ili ne.

To bi bilo to, dame. Uz ova jednostavna pravila nećete izgledati aljkavo i ružno, već sjajno i atraktivno. A sad, uživajte u provodu!

Izvori fotografija: fashionwithaconscience.org, fashionandhappify.info


Ivana Tomić – je studentkinja Fakulteta političkih nauka, koja se, iako uskoro puni 21 godinu, i dalje ponaša detinjasto i budalasto. Ne krivite je, to je zbog sestrića sa kojim se glupira po ceo dan. Trenutno piskara sve i svašta, više za svoju dušu, ali se nada da će jednog dana imati uspešnu karijeru ozbiljnog novinara. Obožava da tračari sa svojom najboljom drugaricom Nedom uz jaku, domaću kafu. Druženje sa porodicom i kućnim ljubimcima je ispunjava. Mogla bi da živi na krompirićima i višnjama u svim oblicima. I dalje na vratima sobe čuva poster Džonija Depa. Voli jednog Marka.

Comments