Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Prošlo je, ili nije, sećamo se Nove godine ili ne, ali tu je i večerašnja. Red je da se i našoj Novoj godini malo radujemo, opet poželimo nešto lepo, upalimo prskalice, vatromete, približimo obraze i nabacimo osmehe. Zato smo za vas odabrali jednu od lepših novogodišnjih pesama Maraje Keri (Mariah Carey).

Uživajte!

Želimo novac, dobre ocene, bolji posao, sreću, zdravlje, nove uspehe, ciljeve, ali mnogi od nas potajno žude za ljubavlju svog života, simpatijom, vezom, koja iz godine u godinu dođe, ode, pa se vrati i onda opet nestane, a mi ostanemo tužni, ili jednostavno nikada nije ni došla… Evo, haj’mo opet, ove godine želim NJEGA. I sad čekamo, nadamo se, maštamo… Nema veze, to bar ne košta.

Koliko se samo vas ponadalo savršenom poljupcu u ponoć? Koliko je samo vas poželelo da sledeće godine napokon pronađe ljubav, vezu, leptiriće ili nekoga koga smo dostojni? Da se onaj u koga smo zaljubljeni ni od kuda pojavi ispred nas i bar se osmehne, onako, najiskrenije. Previše vas, poprilično smo sigurni.

Opet, sa druge strane su oni koji imaju voljene… Koliko vas je pomislilo koliko ste srećni sa osobom pored vas i koliko želite da još dugo bude tu? Čuvajte ono što imate, dragoceno je.

Poklon jeste dar i pažnja, ali emocije su trostruko veće i značajnije. Pa zato, za praznike pokažite trostruko više emocija, dajte trostruko više poljubaca i osmeha, tada će ljudi znati da je iskreno.

Hajde da dok slušamo ovu pesmu zamislimo da je voljeni/voljena tu i da smo u njihovom naručju, ili da ćemo bar biti ove godine, možda ako svi zajedno jako zaželimo i ostvari se! A ako stvarno jeste, uradite upravo to, zagrlite čvrsto i ne puštajte!

Izvor fotografija: billboard.com


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Editors choice