Godina se bliži kraju i obično u ovo vreme sumiraju se utisci cele predhodne godine i prave planovi za sledeću. Poslovni ljudi se ovih dana, pred praznike, sastaju češće zarad dobrog ručka i fine kafe nego zbog samog posla. Stoga im treba obezbediti odličan ugođaj jer se posebno u poslovnim odnosima dobri maniri uvek pamte.

Poslovni rucak 1 Praznično raspoloženje među poslovnim partnerima

Photo by Marko Janković

Bitno je da vašim poslovnim partnerima pokažete koliko su vam važni i da pored završenog posla želite da ostavite dobar utisak tako što ćete im obezbediti najbolju uslugu. Koliko je dobra hrana bitan faktor pokazuje i činjenica da su se najveći poslovni dogovori sklapali upravo u restoranima.

Hrana velika 3 Praznično raspoloženje među poslovnim partnerima

Restoran Jerry je pravo mesto koje će oduševiti vaše saradnike. Na  Novom Beogradu u centru poslovnih dešavanja prava je oaza i mesto za odličnu hranu i dobru kafu. Ambijent je tako koncipiran da zadovolji sva čula, od minimalističkog dizajna sa primesama sjajnih detalja, prijatne muzike do fantastičnog i raznovrsnog menija.

ambijent 1 Praznično raspoloženje među poslovnim partnerima

Poslovni rucak 3 Praznično raspoloženje među poslovnim partnerima

Završite vašu poslovnu godinu sa velikim dogovorima i još većim planovima. Priuštite svojim saradnicima najbolje jer oni će to znati da cene. Priuštite im Jerry.

Fotografije:Marko Janković

Martina Lazić

Comments