Možda do sada niste razmišljali u tom pravcu da vam ukrasi u kosi mogu potpuno promeniti ceo izgled autfita, ali da – aksesoari za kosu su ovogodišnji praznični must-have. Ništa ne odiše duhom novogodišnjih i božićnih praznika kao mašne, perlice i šljokice. Dodaci za kosu su najbolji način da izgledate svečano, a ne podrazumevaju mnogo utrošenog novca i vremena. Zato smo za vas spremili nekoliko predloga kako da inkorporirate ukrase za kosu u svoj sledeći autfit.

Element iznenađenja uz šnalu za kosu

Ukrasi za kosu imaju tu mogućnost da iznenade svakog ko vas pogleda. Na prvu se ne odaju, poput poklona ispod jelke, već tek kada vam neko priđe može da ih zapazi, tako da su savršen element iznenađenja! Zato su šnale za kosu super izbor. Ukosnice sa perlicama ili biserima u sebi imaju nešto vrlo romantično i klasično. Možete da ih nosite samo sa jedne strane i da pomoću njih sakupite kosu iza uha. Ukrstite ih za dodatni wow efekat ili samo poređajte nekoliko šnalica u nizu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели justine marjan (@justinemarjan)

Ukoliko ste ljubitelj podignute kose i ne volite da vam smeta na licu, svoju već napravljenu frizuru možete dodatno da ukrasite. Od obične frizure koju biste nosili svakodnevno napravićete frizuru spremnu za zabavu dodajući šnale u obliku zvezdica i pahulja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ashley Wahler (@ashleywahler)

Gumice

Gumice nisu rezervisane samo za trenutke provedene u teretani ili dane kada je vaša kosa prljava i samo želite da je sklonite s lica. Gumice su dobar partner kada želite da kosu ukrasite na onaj “nisam se mnogo potrudila” način. Konjski repovi, pletenice, punđe ili half-up, half-down mogu izgledati kao frizure spremne za doček ako im samo dodate malo praznične boje. Za ovakve prilike najbolje su scrunchies gumice koje neće lomiti vašu kosu i mogu biti napravljene od svile i satena. Scrunchies mogu biti potpuno obične ili mogu imati dodatne dve trakice koje možete vezati u mašnu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leal Alexander (@curlygallal)

Comments