Rachel Green je večita inspiracija

Za trenutke kada ste u žurbi i nemate baš previše vremena da se posvetite frizuri, velika šnala je savršen izbor. Još ako imate šnalu koja na sebi ima šljokice ili kristalčiće – onda vas ona prosto poziva da je iskoristite. Ovakva frizura pogodna je za sve tipove kose, kraće ili duže, kovrdžave ili ravne. Sakupite kosu jednom velikom šnalom u stilu Rachel Green, dopustite pojedinim pramenovima da ležerno padnu s lica i spremni ste! 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ♡ (@maahaxm)

Satenske trake i mašne

Ništa ne govori da ste spremni za praznike više od mašnica i satenskih traka. Kada svoju kosu sakupite u rep zavežite mašnu satenskom trakom i izgledaćete kao da ste vi poklon za Novu godinu. Možete pronaći istu boju trake i tako finiširati izgled.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leal Alexander (@curlygallal)

Rajfovi

Rajfovi koji na sebi imaju ukrase predstavljaju trend već nekoliko godina unazad. Iako odaju pomalo dečji izgled, idealni su aksesoar za svaku ženu – jer odaju utisak kao da nosimo krune. Krune svakako zaslužujemo, ali dok ih ne dobijemo i počnemo da ih nosimo svakodnevno, rajfovi su prvi sledeći izbor. Rajfovi su za vas koji volite da vam kosa bude puštena, ali vam šiške obično smetaju. Dovoljno je da pronađete onaj koji je ukrašen po vašem ukusu i da sa njim na glavi uđete u praznični element.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chelseaia Charran (@chelseaiacharran)

Svaka od ovih frizura će u vama probuditi romantičnu dušu i učiniti da se osećate kao da ste išetale iz bajke. Nebitno je da li je vaša kosa duža ili kraća, svakoj pristaje neki od gorenavedenih ukrasa. Samo treba da izaberete koji se vama najviše dopada i da ga isprobate ove praznične sezone.

Naslovna fotografija: instagram.com/justinemarjan

Milica Antić

Comments