Ko bi rekao da je već skoro decembar? Imam osećaj kao da je do juče bilo leto. Ipak, trepnuli smo i zima nam se približila, pa s obzirom na to da ćemo praznike ove godine sigurno provesti u toploti svog doma, uz najbliže – kako bolje provesti vreme nego uz neki dragi, praznični film koji će uneti veselu atmosferu? Ukoliko niste veliki filmofili, ali ste rešili to da promenite, u nastavku teksta vam predstavljamo savršene praznične filmove, koji će vam ulepšati večeri i koji će garantovano razveseliti celu porodicu! U pitanju su oldschool zimske bajke, klasične romantične komedije i ljubavne priče prožete magijom – sve sami klasici i klišei među novogodišnjim temama u filmskoj industriji, kao i svake godine – ali svakako, uživaćete u njihovim čarima, kao što ste uživali i godinama do sad. Nemojte da vas bude sramota što plačete uz princeze, ostvarenje želja i poklone ispod jelke, to je sasvim u redu, pa hej, praznici su!

The Christmas Chronicles: Drugi Deo

Čuveni holivudski par koji je u vezi već skoro četrdeset godina, iako nisu u braku, Goldie Hawn i Kurt Russel, vraćaju se na ekrane kroz drugi deo filma “The Christmas Chronicles”, u kom igraju još čuveniji svetski par – Deda Mraza i njegovu suprugu, Baka Mrazicu. U ovom delu, najavljeno je da će fokus priče biti na Baka Mrazici, koja zaslužuje da, nakon dugo vremena i mnogih priča o njenom suprugu, pokaže svoju stranu čuvene praznične priče o deljenju poklona!

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Posetite svet želja i čuda, kroz neobičnu priču o ekscentričnom kreatoru igračaka, njegovoj unuci koja voli avanture – i jednom magičnom izumu koji će zauvek promeniti njihove živote. Glavna uloga pripala je neverovatnom Forestu Whitakeru, a mi jedva čekamo da ovo ostvarenje pogledamo na Netflixu, uz pravo “Netflix and chill” veče! Dakle, spremite kokice, obucite najudobniju pidžamu, pozovite ljubimca u krevet, smestite se udobno sa partnerom, i uživajte!

Comments