The Princess Switch: Switched Again

Ovo je, takođe, nastavak već poznatog Netflixovog filma “The Princess Switch”, koji nismo isprva očekivali – ali koji nas je i te kako obradovao! Lepotica Vanessa Hudgens ponovo je u glavnoj ulozi.. khm, ulogama, a u filmu vas čeka veliko iznenađenje! Ukoliko ste uživali u prvom delu, ovaj će vas definitivno nasmejati, ali i raznežiti, i ulepšati vam praznično veče sa partnerom ili drugaricama. Takođe, ako ste ljubitelji filma “A Christmas Prince”, obradovaće vas njegovo iznenadno pojavljivanje u ovom filmu!

Let It Snow

Ovaj film iz 2019. godine i dalje je aktuelan, a u medijima je nazvan savremenim odgovorom na čuveni, praznični filmski klasik “Love Actually”. Ovaj film je novogodišnja ljubavna komedija snimljena po romanu, koja prikazuje isprepletane živote nekoliko tinejdžera koji se usred snežne oluje nađu “zaglavljeni” u malom gradu u kojem žive. “Let It Snow” je zabavan i drag film koji bi definitivno trebalo da pogledate!

Klaus

Poslednji, i jedini animirani film na ovoj listi je “Klaus”, koji nikako ne smete da propustite! On nam priča jedinstvenu priču o prijateljstvu između mladog poštara, koji je novi u malom mestu na dalekom severu koje je poznato po razmiricama između komšija, i budućeg Deda Mraza, kome je potrebno da povrati veru u dobrotu u ljudima. Njihovo neočekivano prijateljstvo vodi ih na životno putovanje koje će promeniti ne samo njihove sudbine, već i sudbine i pogled na svet svih ljudi oko njih!

Naslovna fotografija: instagram.com/vanessahudgens

Jovana

Comments