Nežna niska punđa 

Još jedan način da nosite nisku punđu je da kosu vežete u blago neurednu, spontanu punđu. Ovo je savršena frizura za devojke koje imaju dužu bob frizuru, a kao što možete videti nosi je i poznata manekenka i lepotica Rosie Huntington-Whiteley. Ovaj tip punđe možete dodatno fiksirati i ukrasiti šnalom.

Punđa sa mašnom 

Punđu možete lako i brzo učiniti neobičnijom ako oko nje vežete mašnu ili maramu. Predlažemo vam da kosu prvo uvežete gumicom, a zatim preko maramom, koju ćete takođe fiksirati skrivenim ukosnicama. Želite da sve bude na svom mestu, iako izgleda nonšalantno.

Messy punđa i šiške 

Neuredna punđa odlično stoji i devojkama koje imaju šiške i stepenastu kosu. Kosu vežite u punđu na vrhu glave, ali ostavite pramenove oko lica da vam uokvire lice i budu slobodni i neuredni. Nemojte se truditi da svaki pramen zakačite šnalicom, već ih pustite u stilu spontanih Francuskinja.

Romantična punđa za svečane događaje 

Punđa može biti savršen izbor za svečane događaje ili čak venčanje, a niska punđa sa volumenom i puštenim pramenovima oko lica je uvek dobra ideja. U nju možete dodati detalje u vidu tijare ili ukrasnih šnala, po svom izboru.

Naslovna fotografija: instagram.com/shahafmakeup

Jovana Pantić 

Comments