2021. godina jeste bila izazovna na mnogo načina, ali i lepa zbog raznih beauty trendova koji su se pojavili. Imali smo nostalgiju devedesetih i Y2K hair, Boy Band Bob, kao i bezbroj makeup hakova sa Tik Toka. Prema svemu sudeći, čini se da će 2022. godina nastaviti u sličnom pravcu. Ovo su trendovi koji dolaze i trendovi koji se vraćaju.

Stick-on makeup

Stick-on je već prilično popularan kada je u pitanju manikir, a u poslednjih godinu dana se već vidi rast popularnosti stick-on ajlajnera i pretpostavlja se da će u 2022. još više rasti. Stikeri će se lepiti svuda po licu, a najviše na kapke i ispod očiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Face Lace (@face_lace)

Ovakav trend nastaje pod uticajem devedesetih godina, kada su se po licu lepili cirkoni i stavljale šljokice. Smatramo da će stick-on makeup biti prilično interesantan za eksperimentisanje!

Postpandemijsko šišanje

Nadamo se da će 2022. godina biti godina kada će sve polako početi da se vraća u normalu. A ta normala će nam biti toliko čudna da će predstavljati novu veliku promenu.

Nije uopšte retkost da kada izađemo iz jednog bitnog poglavlja u životu narpavimo ekstremnu promenu u izgledu. I ta ekstremna promena se vrlo često tiče kose.

Pretpostavlja se da će znatno veći broj žena u 2022. nositi kratku kosu, sasvim promeniti svoju frizuru ili boju kose, kao što je to već bilo prisutno u 2021. godini.

Comments