Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Književnica i novinarka Mirjana Bobić Mojsilović predstavila je novu zbirku kratkih priča “Recepti za srećan život”, nastalu kao rezultat istoimenog književnog konkursa, na kome je učestvovalo više od 600 ljudi. Pobednik konkursa je Miloš Živanović, filmski i muzički kritičar i apsolvent Filološkog fakulteta u Beogradu. 

Vodeći se tezom da je sreća dostupna svima, ali da ljudi toga najčešće nisu svesni i da se ona pre svega nalazi u nama, u našem talentu da prepoznamo ono što je lepo i plemenito, ova poznata književnica pokrenula je i organizovala konkurs za kratku priču na temu “Recepti za srećan život”, sa podnaslovom “Život je lep”. Konkurs je bio objavljen na veb stranici i na društvenim mrežama Facebook i Twitter i trajao je do 1. marta, a pravo učešća imali su svi koji pišu na srpskom, hrvatskom, bošnjačkom, crnogorskom i srpsko-hrvatskom jeziku.

Promocija knjige Recepti za srecan zivot Mirjane Bobic Mojsilovic 1 Predstavljena knjiga Mirjane Bobić Mojsilović

Promocija knjige “Recepti za srećan život” Mirjane Bobić Mojsilović

Autoru najbolje priče pripala je nagrada od 500 evra, koju dodeljuje Hypo banka, dok su svi oni čija je priča uvrštena u zbirku “Recepti za srećan život” dobili tri primerka knjige i poster.

Na predstavljanju zbirke, koje je organizovala kompanija Julius Meinl u “Leila Records and Books”, pored poznate književnice govorili su i učesnici konkursa, kao i Ivana Vulić Živković, direktor marketinga Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd, koja tradicionalno ulaže u razvoj kulture i umetnosti, kroz realizaciju društveno-odgovornih projekata.

Editors choice