Nova, ekskluzivna linija kozmetike namenjena prvenstveno osobama sa osetljivom kožom stigla je na srpsko tržište. BioNike proizvodi, italijanske kompanije ICIM International, predstavljeni su u vedroj atmosferi beogradskog restorana “Panta Rei”. Simbolišući savršen sklad zdravlja i lepote, ova linija proizvoda je jednako pogodna i za sve ostale tipove kože.

“BioNike proizvodi predstavljaju rešenje za kojim je tragao veliki broj ljudi širom sveta“ – izjavila je Arijana Škorić, marketing menadžerka kompanije Keprom, ekskluzivnog distributera BioNike proizvoda za Srbiju. Ona je ovom prilikom istakla da je glavni moto BioNike kozmetike “sklad zdravlja i lepote” i da se time kompanija ICIM International vodi prilikom razvoja novih rešenja koja doprinose kvalitetu svih tipova kože.

Arijana Skoric Keprom Predstavljena nova linija kozmetike   BioNike

Arijana Škorić

Naše poznato TV lice Ivana Zarić vodila je konferenciju tokom koje je sa osmehom predstavila više detalja o novim proizvodima na našem tržištu.

BioNike kozmetika kreirana je 60-ih godina prošlog veka od strane International farmaceutske kompanije, testirana na nikl, ne sadrži konzervans, parfeme, niti gluten. Osnovne linije ove ekskluzivne kozmetike namenjene kako odraslima tako i deci su Defence, Triderm, i Acteen. Bogat asortiman proizvoda pruža izvanrednu negu predela oko očiju, pomaže u borbi protiv bora, akni i sličnih problema, garantuje trenutnu i dugotrajnu hidrataciju kože, doprinosi lokalizaciji i odstranjivanju crvenila sa lica kao i borbi protiv fleka na licu.

Dr. William Scott Agostini BioNike Predstavljena nova linija kozmetike   BioNike

Dr William Scott Agostini, BioNike

Kako je tokom konferencije najavljeno, BioNike kozmetika predstavlja pobedu u borbi za zdravu i lepu kožu.

Comments