Nova godina uvek donosi novu energiju, ali da li znate kakvu energiju u vaš život unosi ova 2020. godina? Pronalazk vašeg ličnog numerološkog broja i razumevanje univerzalnog broja godine mogli bi da vam pomognu u otkrivanju onoga što vas očekuje.

Šta je lični numerološki godišnji broj?

Svaka nova godina je takođe nova numerološka godina. To znači da na početku nove kalendarske godine možete utvrditi svoj numerološki lični broj godine.

Ovaj broj će vam pomoći da predvidite vaš kvalitet života u narednih 12 meseci, pa čak će vam i pružiti uvid u ono što predstoji tokom čitave godine. Numerolozi promatraju godinu prema univerzalnom broju i vašem ličnom broju. Univerzalni broj je broj kalendarske godine koji se sabira i zatim svodi na jednocifren broj. Budući da smo u 2020. godini (2 + 0 + 2 + 0) broj za ovu godinu će biti 4. To znači da je 2020. godina energije koja će uticati na sve nas, sve do nove godine kada se proces ponovi. Što se tiče godine u kojoj se trenutno nalazimo, 4 je glavni broj, a 2020. godina je poznata kao 4 univerzalna godina.

Drugi broj kojim se numerolozi bave jeste vaš lični broj godine. Taj broj odnosi se samo na vas, što znači da daje detaljnija predviđanja i ima znatno jači uticaj od univerzalnog broja.

numerologija e1585043636777 Predviđanja za 2020. na osnovu tvog ličnog numerološkog broja

Kako da izračunate vaš lični broj godine?

Pronalaženje vašeg ličnog broja godine je jednostavno. Jedino što vam je potrebno su mesec i dan rođenja. Za ovaj primer koristićemo 1. mart.

Prvi korak je pronalaženje broja meseca koji je u našem slučaju 3. Ako ste rođeni u dvocifrenom mesecu, jednostavno dodajte ta dva broja i svedite ih na jednocifrenu cifru. Na primer, oktobar je deseti mesec, pa uzmite 1 + 0 = 1.

Drugi korak je uzimanje broja dana koji će za nas biti 1. Baš kao u slučaju meseca, ako ste rođeni dvocifrenim danom, dodajte brojeve da biste dobili jedan broj.

Treći korak je da se dodaju svi brojevi u godini zajedno kako bi se dobio jedan broj. Za 2020. godinu sabiremo ga kao u navedenom primeru sa početka i dobićemo odgovor od 4.

Na kraju, dodajte sve zajedno: u našem primeru: mesec – 3, dan -1, godina -4 , što u ukupnom zbiru daje broj 8 i znači da ukoliko ste rođeni 1. marta, vaš lični broj za ovu godinu jeste broj 8.

Comments