Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Lični godišnji broj 1

Ova godina će vam doneti nove početke, zajedno sa nezavisnošću. Ove godine ćete inicirati više i to će dovesti do većih dostignuća.

Ova godina bi trebalo da bude jasnija od prošle i postavi osnov za bolju deceniju. Dobro je imati na umu da, kako godina napreduje, trebalo bi da sadite seme za koje želite da raste. Verujte u sebe jer bi ova godina mogla doneti rast.

Lični godišnji broj 2

Proteklih nekoliko godina usredsređivali ste se na sebe i bavili se tranzicijama koje menjaju život. Ova godina je drugačija, jer će odnosi i emocije biti prioritet. Ako ste prošle godine bili vođeni karijerom, videćete da ste više fokusirani na svoj dom i drage ljude.

Lični godišnji broj 3

Ove godine je sve u pronalaženju radosti, zabave i kreativnosti. Moći ćete jasnije i efikasnije da se izrazite. Trebalo bi istaći da je ovo sjajna godina za promene i isprobavanje novih stvari.

Lični godišnji broj 4

U fokusu će biti vaše veštine i naporan rad. Dobro je probuditi se iz sna i početi rad na svojim ciljevima. Ovo je ozbiljna godina i odlična je za stvaranje temelja prijateljstava, ljubavi, karijere i još mnogo toga.

numerologija 2 e1585043905278 Predviđanja za 2020. na osnovu tvog ličnog numerološkog broja

Lični godišnji broj 5

Ove godine doživećete slobodu i promene. Godina će početi novim ljudima i iskustvima. Uživajte u spontanosti.

Lični godišnji broj 6

Ova godina biće najčešće fokusirana na odnose. Glavne odluke u vezi sa vezama biće donete ove godine. Zapamtite da se ove godine govori o svim vezama, a ne samo o romantičnim.

Lični godišnji broj 7

Ovo je sjajna godina za fokusiranje na vaš duhovni razvoj. Biće mnogo testova vašeg poverenja i vere. Ovogodišnja misija je da istražite svoju dušu i da je što bolje upoznate.

Lični godišnji broj 8

Ovo je godina moći i fokusiraće se na bogatstvo, zdrave finansije i uticaje. Ova godina će vam pomoći u samopouzdanju i karijeri.

Lični godišnji broj 9

Ove godine morate se fokusirati na to da se oslobodite starih osećanja i oslobodite mesta za nove mogućnosti i rast koji je pred vama.

Fotografije: unsplash.com

Vladislava Milovanović

Editors choice