Početak jula u Novom Sadu je specifičan. Po početku srednjoškolskih i fakultetskih raspusta, po toplom vremenu, po EXIT-u i pristizanju stranaca. Nedelja pred EXIT nosi promene u stavu, ali i u oblačenju. Boje su vedrije, printovi prisutniji, materijali laganiji i svi su opušteniji. Smelost u kombinovanju odlikuje festivalske entuzijaste i po njihovim osmesima, čini se da im baš prija. Već ste dobili savete kako preživeti EXIT iz ženskog, a i iz muškog ugla, a sada pogledajte i uživajte u primerima onih koji su tu lekciju odlično savladali!

slika11 PreEXIT Style Catcher

Pravi primer festivalske mode! Majica sa interesantnim printom i oversize bela košulja su idealne i za dnevne i noćne varijantne. Trend nošenja gomile bangle narukvica ne jenjava već sezonama, a ovde je mudro uklopljen uz interesantnu torbicu sa kićankom. Naočari celokupnom stajlingu dodaju retro notu. Obratite pažnju na teksas šorc iz kog nonšalantno vire džepovi!

slika21 PreEXIT Style Catcher

Prugice, tufnice, zvezdice i cvetovi! Mešavina printova koja ne deluje nimalo napadno je retkost. Sve je u dobrom kombinovanju – u ovom slučaju to su bedževi, koji oplemenjuju klasičan teget-beli sako. Pazite da ne preterate i imajte na sebi barem jedan jednostavan komad, kao što je ova bela majica.

slika31 PreEXIT Style Catcher

Color blocking živi i među momcima i to nas veoma raduje. Makar samo u detaljima. Žuti, plavi i ružičasti trouglovi razbijaju jednostavnost crne t-majice. Sportski crveni sat i gumena zelena narukvica su se odlično složili. Zanimljive su i pastelne boje uz poigravanje sa formom, kao što je neobična kragna.

slika41 PreEXIT Style Catcher

Veselo i mladalački! Hrabra kombinacija dva floralna printa asocira na leto i plažu. Prave letnje su i sandale sa šarenim kaišićima. Sa šarenom garderobom vodite računa o nakitu, dovoljan je jedan statement komad. Uz neobičnu frizuru i osmeh ne može da prođe nezapaženo.

slika51 PreEXIT Style Catcher

Živeo color blocking! Jednostavnu jarkoplavu majicu odlično razbija žuta suknja. Posebno nam se dopada tekstura suknjice. U drečavu garderobu najbolje ide aksesoar neutralnih boja. Jednostavna torba preko ramena i sandale se savršeno uklapaju. Naravno, i neizbežne Ray Ban naočari.

slika6 PreEXIT Style Catcher

Klasika nikad ne izlazi iz mode. Jednostavne krem bermude i crna košulja su kombinacija u kojoj možete ići na posao, na kafu, ali i uveče u grad. Pravi oblik sunčanih naočari i dobar ručni sat upotpunjuju kombinaciju.

slika7 PreEXIT Style Catcher

Sve je u dobrom aksesoaru. Privukao nam je pažnju privezak u obliku sladoleda, sa šlagom, čokoladom i jagodom. Preslatko! Odlično se slaže uz vez na majici. Za letnje dane su idealne tanke patike sa mekim đonom, kao i za đuskanje do zore na Exit-u.

slika8 PreEXIT Style Catcher

Ovu devojku naprosto obožavamo! Lude lokne i mašnica u kosi su siguran put ka veselom, letnjem look-u. Sa dobrim, kvalitetnim kožnim komadima takođe ne možete pogrešiti. Interesantan detalj je i krupna, drvena ogrlica koja zaokružuje ceo stajling.

slika9 PreEXIT Style Catcher

Leto je definitivno stiglo – teksas šorc i cvetni top su pravi pokazatelji. Za celonoćnu festivalsku žurku je lagana košulja više nego praktična i ne sputava. Dobri kožni detalji su večni, pogotovo ukombinovani sa dobrim nakitom.

slika10 PreEXIT Style Catcher

Nećemo kriti da nam je fotka njih trojice omiljena fotka dana! Tri šarmantna Britanca, svojom različitošću dokazali su da muška moda ne mora biti tmurna i monohromna. Vesela žuta košulja pokazuje da cvetni print nije rezervisan samo za dame. Dečko u sredini nas je oduševio svojom odanošću rokenrolu – print konja u kožnoj jakni, džins i Doc Martens čizme, koje će mu sigurno biti korisne za gacanje po tvrđavi. Ne treba se odreći ni sportskog stila. Patike i interesantan šorc su uvek pun pogodak!


Ivona Temešberger je studentkinja novinarstva i večiti optimista. Voli putovanja, modu, doba zlatnog Holivuda, kafu, Italiju, Louboutin-a i one retke situacije kada ostane bez teksta. Veruje da “Life is not about finding yourself, it’s about creating yourself.”

Nevena Popović je zalutali lingvista među fotografima, imaginarni žitelj Japana i frankofil. Google smatra svojom religijom a vodi se parolom: “Google it bitch!”

Comments