5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

1/3

Puno puta te je duša bolela zbog nečeg, ili ti je srce bilo slomljeno (ili i jedno i drugo) pa si prošla kroz to i nekako izašla sa druge strane, malo samlevena, malo zakrpljena, a nakon nekog vremena mudrija za jedno teško iskustvo. Svest o tome kako se osećaš, kao i poznavanje sebe i spontano okretanje ka stvarima koje te oživljavaju i regenerišu, deo su te mudrosti. Uporedi je sa onim što su drugi iskusili, prepoznali i shvatili.

Boli, jer je tako predviđeno

Bol ne može da se izbegne i zaobiđe, a ne bi trebalo ni da se anestezira – bol je integralni deo preboljevanja. Da bi proces isceljenja započeo, potrebno je najpre da priznaš svoja osećanja, da osetiš i prihvatiš bol koju osećaš. Potpuna svest o tome u kakvom si stanju, koliko si povređena, plakanje i raspadanje od bola – tako počinje isceljenje.

Ne postoji ispravan način izlečenja

Neko mora da se prepusti do kraja, da legne kao ranjena životinja i da se suoči sa smrću, da bi mogao da aktivira samoisceliteljske sposobnosti svog bića, a neko drugi mora da ostane na nogama i da neprekidno bude zauzet, inače će leći i umreti. Jedni obnavljaju svoju životnu energiju dubokim preispitivanjem, samoposmatranjem, uranjanjem u sebe, bez ikakve potrebe za ometajućim faktorima, dok drugi traže i praktikuju sve moguće ometajuće faktore, pronalazeći obnavaljajuću energiju kroz samozaborav. Između ove dve krajnosti, pojstoje brojne nijanse, načini i mogućnosti, koje svako pronalazi u skladu sa svojom prirodom i senzibilitetom.

Pitanje izolacije

U zavisnosti od onoga što ti je potrebno da se osećaš bolje, zavisiće momenti i stepen potrebe za izolacijom. U redu je da se usamiš u nekim trenucima, da izbegavaš komunikaciju sa drugima danima, ali u redu je i priznati potrebu za nečijim priustvom i utehom. U redu je zvati nekog bliskog i reći mu da ne želiš ništa osim zagrljaja i milovanja po glavi – onaj ko te razume spreman je da učini baš tako i da ti pruži olakšanje koje tražiš. Ne traba da se kriješ od ljudi iz pogrešnih motiva – kao što je stid zbog toga što nisi u formi i što nemaš šta da im pružiš, ili ponos, jer ne želiš da te vide u tako jadnom stanju, ne treba ni da znaju da je uopšte moguće da se tako loše osećaš. Kad pronalaziš mir i utehu u samoći, onda samuj, kad ti je potrebno nečije društvo i prisustvo, traži to od svojih prijatelja i bližnjih, oni se i ovako brinu za tebe i biće im drago da ti pomognu makar malo.

greg raines 63369 Prepoznaj i usmeri proces preboljevanja

Editors choice