Još nisam sve shvatila

I teško da ćete ikada baš sve shvatiti. Celog života se uči i uvek postoji još nešto što niste otkrili i još neverovatnih i neshvatljivih stvari, kojima niste stigli da priđete, da ih iskusite i spoznate. Nikada nećete završiti sav posao, rešiti sve probleme, shvatiti sve što vam nije jasno i onda čisti, rasterećeni i kompletni ući u nirvanu. Nema ni načina da shvatite ako ne pokušavate i ne grešite.

Niko me ne razume

To sebi govore ljudi koji sami sebe ne razumeju. Obična projekcija. I vrlo lukava prevara, koju sami sebi poturate kao istinu, iza koje se krijete kao nadureno dete. Trebalo bi da ste još u pubertetu prevazišli tu neshvaćenost. Ako niste, znači da ste još u pubertetu. Pozabavite se svojom nezrelošću, pa ćete razumeti koliko ste bili u zabludi.

Neću uspeti

Ne uspeva samo onaj ko nije ni pokušao. Kad nešto radite sa idejom da nećete uspeti, sasvim je sigurno da nećete. Vidite li kakav je to uspeh? Uspeli ste snagom svog predubeđenja da sabotirate svoj pokušaj i da dokažete sebi da ste bili u pravu kad ste mislili da nećete uspeti. Očistite se od toga. Prosto radite i ne očekujte ništa, samo dajte sve od sebe.

Prestani da se TRUJEŠ ovim stvarima2 Prestani da se TRUJEŠ ovim stvarima

Izvor fotografija: trendcouncil.wordpress.com

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Aleksina Đorđević

Comments