#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Šta ti je potrebno za pogled koji zavodi i obara s nogu?

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Prijateljice koje ti (više) nisu potrebne i one koje su ti uvek potrebne

Prijateljice koje ti (više) nisu potrebne i one koje su ti uvek potrebne

1/2

Neka prijateljstva se prerastaju i preboljevaju, kao prve ljubavi, a neka se grade i ostaju trajno tačke uporišta, svetionici i orijentiri u tvom životu. Odrastanjem se menjaju potrebe i interesovanja, svako sve više postaje ono što jeste i u tom sazrevanju i pronalaženju sebe, neki odnosi se spontano gase. Neka prijateljstva su „sezonska“ kao „letnja šema“ a neka se nastavljaju celog života, iako postoje dugi periodi kada niste u kontaktu i ne viđate se. Neke prijateljice prosto voliš, bez intenzivne bliskosti i povezanosti i uvek ste tu jedna za drugu, kad je to potrebno. To su razni tipovi prijateljstava i povezanosti, a ove tipove si možda već prepoznala kao toksične elemente u svom životu, od kojih treba da napraviš distancu.

Ne treba ti tračara

Ona može da bude korisna prijateljica, kada ti je potrebno da o nekome nešto doznaš, jer zna sve. Prosto, postoje osobe koje su živo zainteresovane za živote drugih ljudi i čiji umovi sakupljaju, skladište i povezuju sve usputne informacije, kao talentovani detektivi, koji otkrivaju i shvataju ono što drugima promiče. Ali u nekom trenutku, ovaj odnos postaje naporan, jer ne možeš da uzvratiš – prosto ne uživaš u pretresanju tuđih života kao tvoja prijateljica koja se hrani time. Osim toga, počinješ da uzmičeš od njene nametljive radoznalosti i prisustva, jer ona takođe želi da zna sve o tebi, a ne možeš da budeš sigurna da će te informacije zadržati za sebe – zapravo, možeš da budeš sigurna da neće, jer to je njena priroda.

Potrebna ti je inspirativna

Ona je možda drugačija od svih ostalih, „pomerena“ na svoj način, koji te zabavlja i inspiriše – to je kao veza u kojoj se dopunjujete. Ti si možda praktična i razumna, a ona je umetnički nastrojena i senzitivna (ili obrnuto) i jedna drugoj nudite kvalitete koje je mudro usvojiti i razvijati, zarad proširivanja sopstvenih vidika i sticanja životne stabilnosti. To je ona prijateljica, koja uvek ima puno razumevanje i koja daje najbolji savet, iz svoje perspektive koja ti pomaže da stvari sagledaš iz drugog ugla – a to obogaćuje i unapređuje i tvoj unutrašnji život i vaš odnos.

h ng nguy n 256537 Prijateljice koje ti (više) nisu potrebne i one koje su ti uvek potrebne

Ne treba ti uvek negativna

Negativne osobe su one koje sve sagledavaju iz ugla ograničenja, nemogućnosti, predviđanja loših ishoda, preterane opreznosti i straha. Ne samo što se ona stalno žali i neprekidno joj je potrebna pažnja i podrška (taj odnos je prilično jednosmeran, jer tu pažnju i podršku ona nije u stanju da pruži tebi), nego ti prosto „kvari“ svojim negativnim stavom i upozorenjima, kad ti se dešava nešto novo i lepo.

Editors choice