Prvi je dan proleća. Što znači da nam ostaje još samo stotinak dana do početka bikini sezone! Ako već niste, trebalo bi da počnete da se pripremate za sjajno, vrelo leto koje nam predstoji. Postoji nekoliko ključnih stvari koje prosto morate da uradite:

Prvo, zakupite termin u teretani! Postanite majstor za tegove ili kardio kraljica, pronađite teretanu sa raznovrsnom paletom grupnih treninga (tae bo, pilates, aerobik, korektivne vežbe, itd) ili angažujte personalnog trenera po svojoj meri. Neka krene znoj – istopite masne naslage! Treniranje je jedini prirodan i dugotrajan način da to postignete.

Sledeće što bi trebalo da uradite jeste da napunite baterije pravilnom ishranom. Kada jedete zdravu, sirovu i nutritivno bogatu hranu, osećate se sveže i zadovoljno. Pronađite bar koji služi zdravu hranu i pojedite kvalitetan obrok – i pre, i posle treninga. Najbolje bi bilo da pronađete neki u okviru same teretane, kao što je recimo “Musculus Food” u okviru Musculus Lux fitnes centra, gde se služi voće, salate, morski plodovi, kvalitetne žitarice, kao i različiti suplementi i energetski napici.

Devojka u teretani Priprema, pozor... bikini!

Učlanite se u teretanu - vežbajte sami ili sa trenerom!

Treće, očistite svoje telo od toksina. Tokom nedelje, svi smo izloženi stresu. Nakupimo negativne energije na radnom mestu, fakultetu, u saobraćaju ili na poslovnom ručku. Odredite jedan dan u nedelji kada ćete dozvoliti sebi da se opustite i da uživate. Počastite svoje umorno telo fantastičnom masažom – samo jedna kvalitetna masaža nedeljno vas praktično može vratiti u život.

Uz kvalitetnu ishranu, postoji još nešto što pomaže pročišćavanju i vraćanju svežine i vitalnosti telu. Posećujte saunu par puta mesečno i primetićete ozbiljne promene na svom licu i telu. Uz posvećeno treniranje i čist način ishrane, poseta sauni biće ubitačna za višak telesnih masnoća. Razmišljajući o potrebama svih onih koji su na putu ka utegnutom i snažnom telu, Musculus Lux fitnes centar je svim članovima obezbedio besplatno korišćenje saune koja se nalazi u sklopu samog objekta.

Comments