Nikad nije previše rano da počnemo da razmišljamo o novoj modnoj sezoni, a period između dve sezone kao da je stvoren za mix & match momente a la kratka suknja i košulja sa dugim rukavima ili maxi haljina sa diskretno golim ramenima; slojevite kombinacije i komadi još upečatljivih dezena! Hello, Pre-Fall! 

Ove sezone floralni printovi su “na ceni”, ali su im dizajneri dali novu interpretaciju. Pravi recept? Smele boje i lepršavi krojevi! Možemo reći zbogom danima kada je jedna dekada definisala i bila inspiracija za celu modnu sezonu! Umesto toga, dizajneri su “pozajmili” krojeve i materijale iz različitih vremenskih epoha i ekspertno ih pomešali!

20108268 1427883940581062 339255655856133031 n Pripreme za novu sezonu: 5 stvari koje želimo ODMAH iz Mona Pre Fall kolekcije

Modna kuća Mona, koja nam već neko vreme nudi savršen i mladalački, moderan dizajn, i to ne samo kada su kožne torbe u pitanju, je ovih dana predstavila svoju Pre-Fall kolekciju “From Paris with love”! 

Parlez-vous trend?! Oui?! 

Ovih 5 komada moramo imati!

Lepršava haljina od svile

Kraneri. Muslin svila. Plava boja. I na sve to polu-providni rukavi! J’adore! Ovo je jedan od onih komada koji je idealan za kraj leta i ranu jesen. Prosto možete da zamislite sebe kako sigurno i zanosno koračate ulicama grada u njoj, bilo da ste je uparili sa cipelama na štiklu ili chic oksfordicama!

mona 1 Pripreme za novu sezonu: 5 stvari koje želimo ODMAH iz Mona Pre Fall kolekcije

Pantalone sa “paper bag” strukom

Pantalone “opuštenog” kroja sa “paper bag” strukom čine da izgledaš stilizovano i moderno kao kada nosiš haljinu ili suknju punog kruga. Ovaj model pantalona trenutno doživljava svoj veliki trenutak! Apsolutni su #musthave ove sezone!

mona 2 Pripreme za novu sezonu: 5 stvari koje želimo ODMAH iz Mona Pre Fall kolekcije
Comments