Košulja haljina

Košulja haljina, ili haljina trenč?! Da li je bitno, kad izgleda ovako šik?! Rađena u bež boji i od viskoze, garantuje da ćeš se u njoj osećati lagodno. Upari je sa velikim naočarama za sunce a la Sofija Loren i spremna si za šetnju gardaom, tokom koje ćeš sigurno biti primećena!

mona 3 Pripreme za novu sezonu: 5 stvari koje želimo ODMAH iz Mona Pre Fall kolekcije

Midi haljina golih ramena

Jedno je sigurno, trend golih ramena ne ide nikuda! Haljina midi dužine zameniće sve one kraće, letnje modele i kombinezone koje ponosno nosimo tokom jula i avgusta. Pre-fall je vreme za diskretniji seksepil i zavođenje, a ovaj Mona model ravnog kroja sa golim ramenima, rađen u dezeniranoj viskozi sa akcentom plave je naš pik.

mona 4 Pripreme za novu sezonu: 5 stvari koje želimo ODMAH iz Mona Pre Fall kolekcije

Džins haljina

Zamena za malu crnu haljinu ove jeseni? Mala džins haljina sa kranerima koja prati liniju tela! Dvoljno chic i dovoljno klasična za sve one ne-znam-šta-da-obučem situacije! Spoj detalja po kojima su sedamdesete bile poznate – kranera, sa “večnom klasikom” – džinsom, dali su nam razlog da novu fashion sezonu dočekujemo sa radošću, iako to znači kraj leta!

mona 5 1 Pripreme za novu sezonu: 5 stvari koje želimo ODMAH iz Mona Pre Fall kolekcije

Ako su ti se dopali naši predlozi, obavezno poseti neku od modna kuća Mona prodavnica, a u međuvremenu pogledaj Pre-Fall kolekciju From Paris With loveTakođe, modna kuća Mona je i te kako prisutna i na društvenim mrežama gde redovno obaveštavaju svoje fanove o popustima i akcijama, te ne zaboravi da ih zapratiš na Facebooku i Instagramu.

Elena Erdeljanovic

Comments