Limun

Limun nam je već odlično poznat po svojim blagodetima i efektima koje ima kada se nanosi na kožu, nebitno da li sam ili u kombinaciji sa nečim drugim. Odličan je za postizanje savršenog tena, za uklanjanje nekih tamnih fleka i mrlja sa kože, a osim toga, veoma je dobar za sprečavanje akni i njihovog ponovnog nastajanja. Limunov sok čak možeš koristiti i kao tonik jednom dnevno.

Aloe vera

Idi do mamine ili bakine “bašte”, jer ćeš sigurno naći negde u nekoj saksiji kaktus Aloe vere. Njene prednosti su velike, ne samo za kožu, već i organizam uopšte. Iseci poprečno list aloe i njim protrljaj lice svakodnevno kako bi se rešila nekih fleka, kako bi dobila svežu i lepu kožu, a osim toga, ona ima moć čak i da ukloni ožiljke nastale od akni.

prirodna nega 3 Prirodni proizvodi koji čine da tvoja koža zauvek ostane mlada

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje je jedan od proizvoda koje verovatno svakodenvno koistiš za jelo, pa počni isto da radiš i kada je nega kože u pitanju. Kapljica, samo jedna, naneta svakodnevno na kožu lica učiniće da se nastale bore ublaže, a da nove ne nastaju. Osim toga, dobićeš lepu, mekanu i elastičnu kožu, jer je ovo ulje odlično u tome da je održi mladom i zdravom. Slobodno možeš da ga korsitiš i ujutru i uveče umesto tonika koji inače nanosiš, a rezultate ćeš brzo primetiti.

Comments