Juče je u hotelu “Hyatt” u Beogradu održana, druga po redu, regionalna konferencija Pro-Femina. Tema konferencije bila je “Šta radimo dok čekamo bolja vremena?”.

profemine IMG 8481 Pro Femina 2014.

Odgovor na ovo pitanje, kroz raznolike teme, dali su nam brojni gosti iz zemlje i regiona. Šta nas čini srećnim, kako da budemo emotivno zadovoljni, oslobodimo se stresa, napredujemo u karijeri? Kako izgledamo, kako se hranimo?

profemine IMG 8462 Pro Femina 2014.

Osim panela koji su se bavili ovim pitanjima, govornici i publika diskutovali su na teme nasilja nad ženama, šta je razlika između
znanja i zvanja, kako se izlečiti pomoću uma i zdrave ishrane, da li je hrana postala moda i šta nam je u celom regionu zajedničko kad je o ljubavi reč.

profemine IMG 8479 Pro Femina 2014.

Ovogodišnja konferencija, u organizaciji časopisa “Lepota i zdravlje”, okupila je i mnoge poznate ličnosti, pa su tako Veran Matić, Dragana Ćosić, Isidora Bjelica, Mirjana Karanović, Brankica Stanković, Filip Ćirić, Đorđe Kortina, Aleksandra Gudelj, Fuad Backović Deen, Duška Jovanić, Vedrana Rudan i Marina Krleža bili samo neki od zainteresovanih koji su se ovom prilikom bavili ženskim temama, a koje interesuju i muškarce.

profemine IMG 8474 Pro Femina 2014.

“Čekanje može biti pogubno, nema čekanja boljih vremena, moramo da radimo na tome da budu bolja”, zaključila je Brankica Stanković, dok je Mirjana Karanović poručila: “Snovi su najlepši deo stvarnosti… sanjati, a ne zaspati, ustati i krenuti.”

Comments