Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Od početka trenutne zdravstvene krize u svetu, napisano je mnogo upozoravajućih, ali i dobronamernih i ohrabrujućih reči o važnosti održavanja rutine kada je reč o radu od kuće. Bez određivanja prioriteta i planiranja, pojmovi “raspored” ili “vreme samo po sebi” nemaju puno smisla.

Međutim, koliko razmišljamo o odabiru odevnih komada za posao? To više verovatno nije obaveza ili još jedno opterećenje, ali ni uživanje budući da je situacija takva da će veliki deo naše garderobe neko vreme ostati takođe zatvoren, u garderoberima.

Instagram nalog @wfhfits (Working From Home Fits) pomoći će vam da čak i u danima kada ne idete na posao, pronađete inspiraciju za svoje poslovne autfite, a pritom se beskrajno dobro zabavite.

Pokrenuli su ga pre dve nedelje troje zaposlenih u modnim magazinima (Sara McAlpine, Steff Yotka i Rachel Tashjian), a nalog slavi stilska dostignuća onih koji se trude da dobro (ili makar i što je još važnije, zanimljivo) izgledaju u svojim domovima. Naime, pratioci šalju u inbox svoje kućne odevne kombinacije, a one najzanimljivije bivaju objavljene na IG nalogu @wfhfits. Kada su je pozvali da da svoj komentar, Rachel Tashijan odbila je intervju rekavši da žele da izbegnu predstavljanje projekta kao nekakvog manifesta.

Editors choice