Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Od početka trenutne zdravstvene krize u svetu, napisano je mnogo upozoravajućih, ali i dobronamernih i ohrabrujućih reči o važnosti održavanja rutine kada je reč o radu od kuće. Bez određivanja prioriteta i planiranja, pojmovi “raspored” ili “vreme samo po sebi” nemaju puno smisla.

Međutim, koliko razmišljamo o odabiru odevnih komada za posao? To više verovatno nije obaveza ili još jedno opterećenje, ali ni uživanje budući da je situacija takva da će veliki deo naše garderobe neko vreme ostati takođe zatvoren, u garderoberima.

Instagram nalog @wfhfits (Working From Home Fits) pomoći će vam da čak i u danima kada ne idete na posao, pronađete inspiraciju za svoje poslovne autfite, a pritom se beskrajno dobro zabavite.

Pokrenuli su ga pre dve nedelje troje zaposlenih u modnim magazinima (Sara McAlpine, Steff Yotka i Rachel Tashjian), a nalog slavi stilska dostignuća onih koji se trude da dobro (ili makar i što je još važnije, zanimljivo) izgledaju u svojim domovima. Naime, pratioci šalju u inbox svoje kućne odevne kombinacije, a one najzanimljivije bivaju objavljene na IG nalogu @wfhfits. Kada su je pozvali da da svoj komentar, Rachel Tashijan odbila je intervju rekavši da žele da izbegnu predstavljanje projekta kao nekakvog manifesta.

Editors choice