Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Na ovom interesantnom profilu možete pronaći niz inspirativnih odevnih kombinacija, od dizajniranih bluzica i kombinezona kreatorke asesoara Susan Alexandre do vrlo ženstvenih kućnih haljina uparenih sa budoir papučama.

Nalog je namenjen pre svega zabavi, te ga zbog toga ne treba doživljavati kao manifest. Jednostavno, svima nam je potrebno malo radosti u ovim danima, a modom se inače treba igrati i eksperimentisati. Zanimljiva je činjenica da u nekim od odevnih kombinacija prikazanih ovde zapravo nikada ne bismo proveli svoj radni dan, ali kada je reč o poslu od kuće, dozvoljeno nam je da se igramo više nego što je to uobičajeno poigravajući se formama, oblicima, materijalima i bojama bez ikakvog pravila. Jer pravila u svom domu diktiramo sami.

To nije radikalan manifest, ali je neki vid stend up-a o modi kao elementu javnog života. Čak i kada smo sami kod kuće, kada nam je dosadno ili smo loše volje, i dalje žudimo za zanimljivim idejama šta obući i želimo da nam ljudi govore kako sjajno izgledamo. Kežual i dalje može značiti kreativno i, kako jedan naslov kaže “Cozy doesn’t mean snoozy!”

Naslovna fotografija: instagram.com/wfhfits

Vladislava Milovanović

Editors choice