*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Proglašeni pobednici nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju!“

Proglašeni pobednici nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju!“

Banca Intesa proglasila je pobednike nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju!“ koje očekuju jedno putovanje u Milano za dvoje, tri putovanja u Firencu za dvoje, deset spa vikenda za dvoje u jednom od tri hotela u Srbiji po izboru, kao i deset poklon vaučera u vrednosti od 18.000 dinara za kupovinu kofera u radnjama „Carpisa“.

U nagradnoj igri su učestvovali svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica, koji su u periodu od 7. jula do 2. avgusta 2017. godine napravili transakciju na POS terminalu, putem on-line kupovine ili podigli novac na bankomatu u iznosu od minimum 4.000 dinara u zemlji, odnosno od minimum 35 evra u inostranstvu. Korisnici više od 170.000 Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica, imali su mogućnost učestvovanja, a dobitnici su izvučeni automatski, nasumičnom kompjuterskom selekcijom.

Dobitnik prve nagrade je Jasmina Zukan Banović koja će sa još jednom osobom od 2. do 5. septembra 2017. godine uživati u putovanju u Milansku regiju. Gosti će obići zamak Sforca, Milansku katedralu, Galeriju Vitorija Emanuela, Milansku skalu i galeriju Pinacoteca di Brera, prisustvovati finalnoj Trci  Formule 1 u Monci i posetiti oazu prirodne lepote, mira i tišine – jezero Komo. Dobitnici druge nagrade, Jovo Tarailo, Filip Ćosović i Nada Subić, nagrađeni putovanjem u magičnu Toskanu za dvoje od 1. do 4. oktobra 2017. godine, obići će čarobnu Firencu,  Pizu, Luku, San Điminjano, Sijenu i Narni. Deset srećnih dobitnika koji su osvojili treću nagradu, spa vikend za dvoje, opuštaće se u hotelu po izboru – „Izvor“ u Aranđelovcu, „Aqua Premier“ u Vrdniku ili u klubu „Satelit“ na Zlatiboru, dok će poklon vaučeri u vrednosti od 18.000 dinara za kupovinu kofera u radnjama „Carpisa“ obradovati dobitnike četvrte nagrade, takođe njih deset.

Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju fotografija Proglašeni pobednici nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju!“

Editors choice