Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Proglašenje pobednika studentskog konkursa “Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013”

Proglašenje pobednika studentskog konkursa “Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013”

U ponedeljak, 17. juna 2013, na brodu-restoranu “Porto Maltese”, Ušće bb, preko puta Muzeja savremene umetnosti, održan je koktel povodom proglašenja pobednika studentskog konkursa “Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013”.

Na ovogodišnjem takmičenju studenata fakulteta umetnosti takmičili su se akadamci sa: Fakulteta primenjenih umetnosti, Fakulteta dramskih umetnosti, Akademije umetnosti univerziteta “Megatrend” – fakulteta za umetnost i dizajn, “Accademie del Lusso”, “Mod Arta” i Visoke strukovne tekstilne škole za dizajn, tehnologiju i menadžment.

Studenti su se, kao i prethodnih godina, takmičili u četiri kategorije: moda, fotografija, vizuelna umetnost i video. Akademci su ove godine imali zadatak da povežu fudbal i strast koju ona nosi kroz predstavljanje fana Mančester Junajted kluba, jer je upravo kompanija “Chevrolet” generalni sponzor ovog trofejnog fudbalskog kluba. Iako su se studenti koji su se takmičili u oblasti mode imali najviše zamerki na temu, oni su zapravo bili najproduktivniji.

Predstavili su muško ili žensko odelo, po izboru, a predata su 22 rada, od kojih je 15 ušlo u finale, a prva tri plasirana rada od strane žirija proglašena su za nacionalnog pobenika, kao i drugo i treće mesto. U modnom žriju našli su se modni kreatori Bata Spasojević, Igor Todorović, Predrag Vukašinović; Snežana Dakić Mikić, autor emsije “Život u trendu”; Beba Dragić, urednica magazina “Story”; Milica Đokić, direktor korporativnih komunikacija “Color Press Group”; Jelena Karakaš, novinar “Elle” magazina i blogerka “Ko ne voli cipele”; profesorke Ljiljana Petrović i Svetlana Jaćović.

Jovana Simonovic Proglašenje pobednika studentskog konkursa “Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013”

Jovana Simonović

Snezana Dakic Mikic Proglašenje pobednika studentskog konkursa “Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013”

Snezana Dakić Mikić

Nacionalni pobednici u kategoriji moda su: Aleksandra Vukmirica i Zorica Popović, sa “Mod Art”-a, dok je drugo mesto pripalo Marku Ivljanin – “Megatrend, fakultet za umetnosti i dizajn”, a treće mesto Juliji Đerković – “Accademia del Lusso”.

I mesto u kategoriji moda Proglašenje pobednika studentskog konkursa “Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013”

Prvo mesto u kategoriji moda

U kategoriji fotografija nacionalni pobednik je takođe delo timskog rada, a našu zemlju će na internacionalnom takmičenju u ovoj kategoriji predstavljati Vukašin Stančević i Stevan Mikić sa Fakulteta primenjenih umetnosti.

Nacionalni pobednik u oblasti fotografija Vukašin Stančević i Stevan Mikić FPU Proglašenje pobednika studentskog konkursa “Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013”

Nacionalni pobednik u oblasti fotografija Vukašin Stančević i Stevan Mikić, FPU

Drugo mesto pripalo je Marku Živkoviću sa “Akademije umetnosti”, a treće timu koji čine Ivana Ivanović, Marijana Grbovic i Dijana Arandjelović sa Fakulteta primenjenih umetnosti.

U žiriju za fotografiju su bili: prof. Slobodan Manojlović, Miša Obradović, Miloš Nadaždin i Nebojša Babić.

U kategoriji vizuelna umetnost pobednik je Mihailo Kalabić sa Fakulteta primenjenih umetnosti, dok je drugo mesto zauzeo tim: Ivana Ubović, Vladimir Šipka, Miloš Milivojević sa Fakulteta primenjenih umetnosti, a treće mesto je pripalo Jadranki Terzić sa Univerziteta umetnosti.

Nacionalni pobednik u oblasti vizuelna umetnost Mihailo Kalabić FPU Proglašenje pobednika studentskog konkursa “Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013”

Nacionalni pobednik u oblasti vizuelna umetnost Mihailo Kalabić, FPU

Među članovima žirija u ovoj oblasti su se našli: prof. Ratko Ćirić, prof. Aleksandra Jovetić i prof. Milan Radosavljević.

U kategoriji video rada žiri su činili: Andrea Stamenić Radonjić, Miloš Đukelić, Dušan Jovović i prof. Vladimir Tatarević. Prvo mesto i mogućnost da nas predstavlja na internacionalnom finalu osvojio je Stefan Katanić, sa Fakulteta primenjenih umetnosti, dok je drugo mesto pripalo timu sa Fakulteta dramskih umetnosti koji čine Marko Mandić, Uroš Stanković, Miloš Ljubomirović. Treće mesto pripalo je timu: Marija Đokić, Dijana Aranđelović, sa Fakulteta primenjenih umetnosti

Nacionalni pobednik u oblasti video Stefan Katanić FPU Proglašenje pobednika studentskog konkursa “Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013”

Nacionalni pobednik u oblasti video Stefan Katanić, FPU

U narednih nekoliko meseci slavna glumica Katarina Radivojević, koja je ostvarila zapažene uloge u filmovima “Zona Zamfiorva”, “Potera za Srećkom”, “Lavirint” i serijama “Sva ta ravnica”, “Ljubav i mržnja”, “Najbolje godine”, “Policajac sa Petlovog brda”, biće promotivno lice “Chevrolet Srbija” i voziće novi “Chevrolet” model “Trax”. Katarina je, inače, ljubitelj takvih automobila, tako da je njeno zadovoljstvo što će voziti ovaj zanimljivi model neizmerno.

 

 

Editors choice