WANNABE DIGITAL AWARDS: Biramo najbolje influensere u čak 17 kategorija!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Mladi od 14 do 19 godina koji žive u Beogradu imaju priliku da prijave svoj kreativni predlog projekta na konkurs koji je otvoren od 20. avgusta do 22. septembra 2013. godine preko Fejsbuk profila Junak iz kraja/ Junakinja iz kraja, jednim od programa iz projekta ”Osvajanje Beograda” čiji je generalni pokrovitelj Kompanija NIS.

Cilj programa Junak iz kraja/ Junakinja iz kraja je da srednjoškolci razvijaju kreativno razmišljanje kojim detektuju problem u svojoj okolini ili otkrivaju potrebu u okruženju koja nije zadovoljena, predlažu rešenje ili traže rešenje problema. Ove aktivnosti mogu biti umetničke intervencije, humane akcije pomoći drugima, intervencije za poboljšanje života, ulepšavanje kraja, otkrivanje prostora za male urbane intervencije (estetizacija, sadržaj, humanost). Kroz aktivno učešće mladih u razvoju grada, ovaj dugoročni projekat utiče na razvijanje i prepoznavanje pozitivnog sistema vrednosti.

flajeri 1 Projekat Osvajanje Beograda se nastavlja

Projekat ''Osvajanje Beograda'' se nastavlja

Najbolji predlozi biće realizovani, a oni koji predlože projekat dobiće specijalnu nagradu! U procesu realizacije, mladima će pomoći Grad Beograd i njegove službe, ali i komšiluk ili opština, kao i mnogobrojne javne ličnosti koje prodržavaju projekat ”Osvajanje Beograda”!

Do 10. septembra su u toku i:

– prijave za TAKMIČENJE SREDNJOŠKOLSKIH BENDOVA. Rok za prijavu je 10. septembar; prvo takmičarsko veče održaće se 14. septembra u 20 časova u dvorištu Pedagoškog muzeja. Veliko finale i proglašenje pobednika održaće se 28. septembra u 20 časova. Nagrada za pobednički bend je besplatna organjizacija koncerta u Domu omladine!

– prijave zaineteresovanih za konkurs Remiksovanje muzeja – prilika da mladi stalnu postavku Pedagoškog muzeja prilagode svojim interesovanjima. Ova programska celina nastoji da kroz radioničarski program mlade ljude edukuje o značaju i važnosti muzeja, kao i da ih podstakne da sami postanu kolekcionari i otkrivači sopstvene istorije.

Editors choice