Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Projekat “Osvajanje Beograda” se nastavlja

Projekat “Osvajanje Beograda” se nastavlja

Mladi od 14 do 19 godina koji žive u Beogradu imaju priliku da prijave svoj kreativni predlog projekta na konkurs koji je otvoren od 20. avgusta do 22. septembra 2013. godine preko Fejsbuk profila Junak iz kraja/ Junakinja iz kraja, jednim od programa iz projekta ”Osvajanje Beograda” čiji je generalni pokrovitelj Kompanija NIS.

Cilj programa Junak iz kraja/ Junakinja iz kraja je da srednjoškolci razvijaju kreativno razmišljanje kojim detektuju problem u svojoj okolini ili otkrivaju potrebu u okruženju koja nije zadovoljena, predlažu rešenje ili traže rešenje problema. Ove aktivnosti mogu biti umetničke intervencije, humane akcije pomoći drugima, intervencije za poboljšanje života, ulepšavanje kraja, otkrivanje prostora za male urbane intervencije (estetizacija, sadržaj, humanost). Kroz aktivno učešće mladih u razvoju grada, ovaj dugoročni projekat utiče na razvijanje i prepoznavanje pozitivnog sistema vrednosti.

flajeri 1 Projekat Osvajanje Beograda se nastavlja

Projekat ''Osvajanje Beograda'' se nastavlja

Najbolji predlozi biće realizovani, a oni koji predlože projekat dobiće specijalnu nagradu! U procesu realizacije, mladima će pomoći Grad Beograd i njegove službe, ali i komšiluk ili opština, kao i mnogobrojne javne ličnosti koje prodržavaju projekat ”Osvajanje Beograda”!

Do 10. septembra su u toku i:

– prijave za TAKMIČENJE SREDNJOŠKOLSKIH BENDOVA. Rok za prijavu je 10. septembar; prvo takmičarsko veče održaće se 14. septembra u 20 časova u dvorištu Pedagoškog muzeja. Veliko finale i proglašenje pobednika održaće se 28. septembra u 20 časova. Nagrada za pobednički bend je besplatna organjizacija koncerta u Domu omladine!

– prijave zaineteresovanih za konkurs Remiksovanje muzeja – prilika da mladi stalnu postavku Pedagoškog muzeja prilagode svojim interesovanjima. Ova programska celina nastoji da kroz radioničarski program mlade ljude edukuje o značaju i važnosti muzeja, kao i da ih podstakne da sami postanu kolekcionari i otkrivači sopstvene istorije.

Editors choice