Ove devojke su ljubav prema modi pretvorile u stalno zanimanje, redovno nas izveštavaju o tome šta su nosile danas, šta je u trendu i na koje trendove da obratimo pažnju.

Većini svetskih modnih dizajnera upravo su one glavna inspiracija, kao i reklama. Sve što predstave na blogovima ubrzo postaje opsesija devojkama i ženama širom sveta.

Ova popularna italijanska blogerka napravila je svoj blog “The Blonde Salad” pre tačno tri godine, ne nadajući se da će postati poznata širom sveta. Kjara Feranji (Chiara Ferragni) trenutno je najpopularnija među evropskim blogerkama.

slika111 Prolećni stil na stranim modnim blogovima

Kjara Feranji theblondesalad.com

Njujorčanka Helena Glejzer (Helena Glazer) bavi se modom više od deset godina, a od kada je napravila blog “Brooklyn Blonde” za nju su se otvorila mnoga vrata u svetu mode. Helena trenutno radi kao samostalni modni stilista.

slika210 Prolećni stil na stranim modnim blogovima

Helena Glejzer brooklynblonde.com

Karla Deras (Karla Deras), diplomirani modni dizajner, osnovala je blog “Karla’s Closet” davne 2008. godine, a pažnju je privukla zavidnom kolekcijom cipela i nakita koji poseduje. Pre dve godine i sama je počela da se bavi dizajniranjem nakita nastalim u saradnji sa firmom Roman Luxe.

skika3 Prolećni stil na stranim modnim blogovima

Karla Deras karlascloset.com

Karolina Engman (Caroline Engman) je švedska modna blogerka, model i stilista. Blog “Fashion Squad” osnovala je 2006. godine i od tada se aktivno bavi modom. Poznata je po uspešnim saradnjama sa mnogim evropskim brendovima.

slika44 Prolećni stil na stranim modnim blogovima

Karolina Engman fashionsquad.com

Karolin Blomst (Caroline Blomst), uspešna švedska blogerka, sa svojim prijateljem je 2006. godine osnovala blog “Stockholm Street Style” koji svakodnevno objavljuje fotografije najbolje stilizovanih ljudi. Njene odevne kombinacije objavljuje na samostalnom blogu “Carolines Mode”.

slika53 Prolećni stil na stranim modnim blogovima

Karolin Blomst carolinesmode.com

Džuli Sarinjana (Julie Sarinana) je počela da piše blog “Sincerely Jules” u vreme kada je još bila studentkinja modnog dizajna. Modni svet je zapazio po smelosti da kombinuje vintidž sa skupom i brendiranom garderobom.

slika6 Prolećni stil na stranim modnim blogovima

Džuli Sarinjana sincerelyjules.com

Leandra Medin (Leandra Medine), američka novinarka i blogerka, blog “The Man Repeller” započela je 2010. godine kao hobi, a 2012. njen blog dobio je mnoge prestižne nagrade kao najuspešniji i najbolji blog u poslednjih par godina.

slika71 Prolećni stil na stranim modnim blogovima

Leandra Medin manrepeller.com


Valentina Krstović dolazi iz Tivta, autorka je bloga “Black&Blonde”. Učenica, blogerka, veliki sanjar, a pre svega zaljubljenik u život.

Comments