Šta mislite, šta je to što je ovog proleća zajedničko brendovima Christian Louboutin, Lanvin, Jil Sander, D&G, DKNY, Yves Saint Laurent, Fendi i mnogim drugima? Da vam pomognemo: u pitanju je obuća koja uz najmanje muke svaku ženu čini desetak centimetara višom. Takođe, u pitanju je najveći trend što se tiče cipela za naredno proleće i leto. Da, baš tako: platforme će ove sezone biti pravi hit!

Više i šarenije nego ikada ranije, platforme postaju dominantni deo svake odevne kombinacije. Bilo da su oslikane živopisnim cvećem, prekrivene leopard printom, obojene u neonske boje, samo sa otvorenim prstima ili sa mnogo malih kaiševa, platformama je posvećeno ubedljivo najviše pažnje među obućom ove sezone. Videli smo ih u različitim verzijama: od elegantnih modela sa samo par centimetara visine pa do onih najagresivnijih od preko petnaest centimetara.

Ukoliko ste ljubitelj ove udobne a ženstvene obuće, nemojte preskočiti kupovinu bar jednog para za sunčani period koji je pred nama. Izbor u našim radnjama će zasigurno biti veliki.


Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments