Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Prolećni trend: Turban

Prolećni trend: Turban

Pored mnoštva “stvari” koje možete nositi ovog proleća, nosi se i turban! Naravno turban je prolagođen današnjem načinu života. Evo zanimljivih načina kako da nosite maramu! Turban je pogodan za jednolične outfite. Ukoliko napravite turban od šarene marame, on može upotpuniti vaš look i biti glavni detalj. Takođe je pogodan za bad hair dane. Naravno mnogo su veće šanse da ovako nešto vidite na ulicama Londona i Njujorka nego Beograda, ali zašto da ne probate nešto novo? Ovo je samo za nas smele! A to je ono što nas fashioniste deli od “običnih” ljudi! Pravljenje je krajnje jednostavno, a načine za pravljenje turbana možete i sami izmišljati. I što je najbitnije od svega neće vas koštati ni dinar. A sad maramu u ruke i na posao!

5372a6d59a2be65750ffb2a8f9344630 1 Prolećni trend: Turban 4443272085 f2c2db0fb6 o Prolećni trend: Turban 5100269324 d3d382b0ee Prolećni trend: Turban bound 1 Prolećni trend: Turban Bound 31 Prolećni trend: Turban Color 3 Prolećni trend: Turban IMG 2427 633x949 Prolećni trend: Turban june ambrose line turbans Prolećni trend: Turban  Prolećni trend: Turban Tommy Ton photo for style com Prolećni trend: Turban tumblr lj5eohugFk1qg6lfjo1 500 Prolećni trend: Turban turban2 Prolećni trend: Turban Vogue01 Prolećni trend: Turban Vogue 4 Prolećni trend: Turban brazil2 Prolećni trend: Turban brazil4 Prolećni trend: Turban


Dijana Damjanović je student FPU-a, atelje savremeno odevanje, budući modni dizajner i kostimograf. Veliki esteta i ljubitelj umetnosti. Obožava modu, lakove za nokte, limunadu, sunce, pozitivne ljude i životinje. Veruje u bajke i srećne završetke.

Editors choice