Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Vi imate svakodnevne navike u kojima uživate ili ste prosto naučili da to tako treba i ne pada vam na pamet da ih menjate! Jednostavno, razmišljate zašto biste probali nešto novo, kad ovo radite već godinama i funkcioniše!

Kako kažu – Ko ne reskira, ne profitira! Vaše navike, posebno one za koje mislite da će vam liniju dovesti do savršenstva možda deluju, ali uz manje izmene možda bi efekat bio još veći. Razmislite o tome.

Naizmenično trčanje i hodanje umešto maratona istom brzinom, može dovesti do mnogo boljih rezultata. Takođe, ako podesite nagib na traci, trošićete mnogo više kalorija nego ako je traka u ravnom položaju.

2111 Promenite navike, promenićete život

Probajte zumbu umesto klasičnog aerobnog treninga. Ovaj zanimljivi, veseli trening, proći će za čas, a nećete ni primetiti. Dok pamtite rutinu za svaku pesmu i smejete se uz salsa korake, sat vremena je već prošlo, a vi ste istrošili današnji ručak.

Kada dođete sa posla umorni i bez života, umesto da spavate idite na trening! I ne zaboravite da se zagrejete pre treninga, kako biste izbegli povrede.

Bilo bi dobro da imate personalnog trenera, jer treninzi će biti mnogo efektniji, nećete se povrediti i sigurno vam neće dozvoliti da zabušavate. Takođe i on će vas posavetovati da je bolje da vežbate sa manjim težinama, nego da koristite teške sprave.

14792 627823870581689 1004163726 n Promenite navike, promenićete život

I u slobodno vreme razmišljajte o svom telu. Gde god je moguće idite peške. Koristite stepenice umesto lifta. Šetajte ljubimca, usisavajte i ubrzo ćete videti promene na svom telu!


Lenka Gatić

Editors choice