Bermude

Sama reč je tako “muška” zar ne? Ali zapravo, kada malo bolje razmislite o ovom odevnom komadu, shvatićete da je – idealan! Čak i za žene. Naročito za tople dane i naročito za posao, jer ume da bude tako stylish, a pritom je i primerene dužine, “vuče” na poslovni stil… Verujemo da vam je u glavi odmah odzvonilo ono “Vreme je za kupovinu!”

Sako

Ovo nekako i dođe logično. Nekada su odela bila “rezervisana” samo za muškarce, pa tako i vaš tata sasvim sigurno ima neki zanimljiv model u ormaru. Makar sa venčanja. Ali, ne ide baš da bukvalno nosimo muški sako, ali ženski, zanimljivog dezena – zašto da ne. A verujemo da ste do sada sigurno mnogo puta upravo ovim komadom garderobe lako postizale onaj poslovni look, tako da eto – još od ranije “kopirate” svog tatu, a da niste ni razmišljale na taj način.

Ručni sat

Nekako tatu ne možemo da zamislimo bez ručnog sata. Uostalom, to je jedan od retkih aksesoara koji i muškarci nose. A ako želite da svoj izgled učinite zanimljivijim, ukradite od tate sat ili kupite sličan model u “muškom” stilu. Zanimljivo izgleda uz vašu nežnu, romantičnu haljinu, zar ne?

Pročitajte još i ovo:

Da li biste i vi nosile DUBOKE farmerke?

Uz šta da iskombinuješ DŽINS crvene boje

Kako da rešite probleme sa džinsom koje svaka žena ima

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotogrfaija: www.instagram.com

Ivana Tomić

Comments