Svakog vikenda ista priča. Ponovo si sebi zadala toliko zadataka za nedelju koja je pred tobom, da te već u najavi boli glava. Da vidimo. Na spisku je posao, naravno, i sama već zamišljaš sve moguće scenarije koji će te snaći kada dođeš u kancelariju i shvatiš da na važan mejl nije odgovoreno i da to sada čeka tebe, da se bitan projekat takođe nije završio do kraja, a klijent je “za vratom”, što ponovo čeka tebe, a tu su i, oh znaš, svi ti sastanci i pozivi koje treba da obaviš, a koji su sastavni deo tvojih dnevnih zaduženja. Hm, hm, biće ovo slatka radna nedelja.

Dalje, tu je rad za fakultet koji definitivno treba da napišeš do kraja ako već jednom želiš da završiš taj master, tu je trening koje ove nedelje nikako ne smeš da propustiš jer si propustila već nekoliko prethodnih (+ si shvatila da si se ponovo ugojila jer ne možeš da uđeš u nove kožne pantalone), tu je i sve ono kafenisanje sa drugaricama koje si takođe odlagala i, ah da, kuća ti je u totalnom haosu!

Zar nije najbolje da jednostavno prespavaš tu nedelju, a problemi će se sami od sebe rešiti?!

Pa, kako da ti kažemo… Ne! Jasno je da će ti nova radna nedelja doneti veliki stres, napetost, dosta neprospavanih ili slabo prospavanih noći (a možda i nesanicu od brige!), umor i druge posledice prekovremenog rada i “letenja” na sve strane, ali mi smo pronašle način za instant opuštanje nakon ovakvih napornih dana zahvaljujući kojem ćeš se brzo osetiti kao nova!

opuštanje 2 Pronašle smo način za instant opuštanje nakon napornog dana   i stvarno radi!
Comments