Prvi Bejbi fest, manifestacija namenjena trudnicama, roditeljima i bebama, održaće se 15. i 16. juna u Dorcol platzu. Bejbi fest omogućava posetiocima da se na jednom mestu upoznaju sa svim novitetima u polju modernog roditeljstva, dobiju korisne savete, nabave bebi opremu i prisustvuju edukativnim predavanjima.

Roditeljstvo sa sobom nosi veliki broj pitanja i nedoumica, a cilj Bejbi festa je upravo da pomogne budućim roditeljima da se snađu u moru izazova koji ih očekuju kada beba stigne. Osnovna ideja oko koje se okupila grupa mama iz Beograda, koje se trenutno na porodiljskom odsustvu, jeste promocija majke kao stuba jednog zdravog društva.

Program Bejbi festa pažljivo je osmišljen i namenjen trudnicama, mamama i deci. Festival ima tri zone, i to edu zonu gde će se organizovati predavanja, radionice i tribina Mame novog doba, sajamsku zonu gde će posetiocima predstaviti mame preduzetnice, kao i čil zonu u kojoj će se organizovati prateći program, kako za mame, tako i za decu.

program 15062019 Prvi Bejbi fest: Za radoznale i preduzimljive mame program 15.06.2019. Prvi Bejbi fest: Za radoznale i preduzimljive mame program 16.06.2019. edu zona Prvi Bejbi fest: Za radoznale i preduzimljive mame program 16.06.2019. Prvi Bejbi fest: Za radoznale i preduzimljive mame

Za više informacija i satnicu sa programom, posetite www.bejbifest.rs

Ulaz je besplatan, dobrodošli!

Comments