Poslovni susreti daju svoj doprinos kao novi koncept kontinuiranih događaja namenjen podršci domaćim privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

Networking Day ima za cilj da, pored podsticanja poslovnog povezivanja i pokretanja privatnog posla, okupi sve zainteresovane za društveno-korisne teme i poslovanje na izazovnom domaćem tržištu.

Ovo poslovno okupljanje obeležiće gostovanje uspešnih preduzetnika, privrednika i menadžera, priznatih stručnjaka koji će podeliti sa prisutnima svoja iskustva i znanja iz aktuelnih oblasti života i poslovanja u opuštenoj atmosferi i druženju sa prisutnima uz obilje motivacije i pozitivnih stavova.

“Nakon više od godinu dana rada na promociji preduzetništva, umrežavanju i upoznavanju načina funkcionisanja i razmišljanja naših preduzetnika, došla sam do zaključka da pored podsticanja i dobre energije posetioci očekuju i dodatnu vrednost na događaju za koji su odvojili svoje vreme i novac.” – kaže Irena Lalić, organizatorka i moderatorka događaja.

“Stoga, odlučila sam da Networking Day bude mesto inspiracije, motivacije, znanja i informacija važnih za uspešno poslovanje; efikasnijeg povezivanja posetilaca kako bi u još većoj meri podstakli sklapanje poslova, a takodje, tu su i Next Level radionice za unapređenje znanja i poslovnih veština preduzetnika koje su posetiocima Networking Day dostupne. “, dodaje Irena.

profilna Prvi Networking Day: Preduzetništvo i finansije – “Novi izazovi u Novoj godini”

Tema prvog poslovnog susreta biće “Preduzetništvo i finansije – novi izazovi u novoj godini”, a gdja Biljana Trifunović, finansijski konsultant, vlasnica Ifa doo (www.biljanatrifunovicifa.com) i jedna od učesnika govoriće o zakonskim izmenama vezanim za biznis segment, usvojenim za 2016.

Pored Biljane, pozivu organizatora da svoje poslovno iskustvo, savete i preduzetničku priču 28.januara podele sa prisutnima prihvatili su Robert Čoban, vlasnik Color Press Group-a, Novi sad, (www.color.rs) u čijoj su organizaciji i brojne poslovne konferencije; Nebojša Matić, vlasnik Mikroelektronike, Zemuna (www.mikroe.com) izabran za “Direktora godine” 2015, i Rade Rakočević, Senzal, Beograd, investitor i konsultant za investiranje s bogatim iskustvom u ovoj oblasti.

Uz dobru, pozitivnu energiju i motivaciju, Networking Day spaja mikro, male i velike, preduzetnike, privrednike , menadžere, zaposlene i sve ostale, bilo da su kroz unapređenje i sticanja novih znanja i veština zainteresovani za osnivanje i razvoj sopstvenog biznisa ili samo žele da prošire krug poslovnih poznanstava.

“Svi su dobrodošli. Do sada je kroz dogadjaje koje sam organizovala proslo preko 500 vlasnika malih i srednjih biznisa sa kojih su nastale i ozbiljne poslovne saradnje. Ovog puta očekujemo do sada najveći broj zainteresovanih posetilaca, odličnu atmosferu i nove poslovne aranžmane nakon događaja ”, kaže Irena Lalić

Kako prisustvovati:

Ulaznice (1000 din/jedno piće gratis) će biti dostupne preko Eventima opcije za plaćanje su kao i do sada – online, preko RN i na prodajnom mestu Eventima.

U želji da se realizuje najprioduktivniji networking, organizator preporucuje da svi po kupovini ulaznice, mejlom potvrde dolazak do 26.januara jer će biti u prilici da unapred dobiju listu prijavljenih posetilaca.

I na kraju, podsećamo da se na ovakve događaje ponesu veće količine vizitkarti.

Više informacija na www.networkingday.rs i na Facebook stranici.

Comments