Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Prvi put na mostu preko Ade

Prvi put na mostu preko Ade

tn 17 Prvi put na mostu preko Ade

U subotu 13. avgusta 2011. godine Beograđani su dobili dugo očekivanu priliku da se prošetaju novim, još uvek nezavršenim, mostom preko Ade. Most je bio otvoren za posetioce od 9 do 19 časova i već u ranim jutarnjim satima na obe pristupne tačke, na Novom Beogradu i Čukarici, stvorila se ogromna gužva. Zbog toga su nadležni iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda puštali posetioce po grupama. Bilo je tu nervoze, gunđanja, pala je čak i poneka psovka i svi su nestrpljivo čekali na svoj red. Ipak kad bi neka grupa dobila zeleno svetlo za prolaz, nervoza je nestajala, na licima ljudi mogli su se razaznati samo osmesi i oduševljenje moćnim pilonom i kablovima koji drže konstrukciju tešku 8.600 tona. Onda bi usledilo neumorno škljocanje fotografskim aparatima, snimanje kamerama, poziranje za porodične albume kao svedočanstvo o prisustvovanju jednom velikom događaju.

tn 16 Prvi put na mostu preko Ade

Jer zaista, ovo je velika stvar za Beograd i Beograđane. Posle četrdeset godina čekanja grad dobija novi drumski most i nadu u bolji život. Prva vozila prećiće preko mosta sredinom decembra, kada će biti završen i deo pristupnih saobraćajnica, dok će most kompletno biti završen 2013. godine. Sa centralnim stubom visokim 200 metara, dugačak je ukupno 964 metra i širok 45 metara, imaće šest saobraćajnih traka, dva koloseka za šinski saobraćaj i dve pešačko-biciklističke staze. Zbog svoje grandioznosti i lepote, već sada se nameće kao novi simbol Beograda. Neka nam dugo traje!


Željko Marjanović U konstantnoj potrazi za Nedođijom, večiti dečak, sanjar, optimista. Nepokolebljivo uveren da će osmeh spasiti svet.

Editors choice